you must have wiplash, swingin with my mood

Hello dear folcs!
Igårkväll var rätt okaj. Först kollade vi upp de där sidorna och det är konstigt värre. Jag finns på en lista över videor i stadsparker, och jag och måns selmerlöv står där. Inte efter varandra heller utan liksom uppblandat. Jag kände mig hur jävla cool som helst.:D var även i italien av någon anledning, kanske har jag värst fankretsen därborta?:D

sen blidde det kyckling ohc melodifstivalen med min konstiga, creepy och allmänt weirdiga familj. Vi dömde ut alla som man bör och hade det trevligt. Sen kom jag hit igen, löste gåtor med Agnes som ni ser nedan, var sentimental med älskling och nostalgiade mig på rowlingfanclub. Det ska jag kanske fortsätta med idag, om det inte gör för ont vilket det sannolikt gör. Förresten har den sidan totalförfallit. Min barndom har dött. Seriöst. Detta är fan krossande. Och jag fattar inte vad som har hänt för att liksom bara förföll någongång i augusti. Jag förstår inte och detta är verkligen viktigt för mig av någon anledning. Det var ju mitt liv, då..innan. min familj. min fanclub, haha. Angelica som sa att jag var Gud. Agnes, den som lätt skrev bäst på forumet som sa att jag skrev bra. Jag fick så mycket bekräftelse att det skrämmer mig och ändå..ändå saknar jag det egentligen inte. Eller jo, men..jag skulle aldrig byta bort mitt liv för att gå tillbaka dit. Aldrig.

Nej, deeptalk=oooover! Vi tänka på något roligt istället, jag tycka!:D vi tänka på kanelbullar. De goda. Mamma och syster bakat. jag älska när de göra! hus må så bra då, kännas som. Jaja, nu jag lämna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0