comment-answers or somethin

Först och främst och viktigast och mest prioriterat: jag-är-inte-in-löööv-with-rille! Så jag kan inte joina klubben. Han är för omogen för mig, känner jag.:D Jag ska ha en mogen grabb. Som..ja ni vet ju vilka. Hoppas jag? Ni bör kunna alla mina grabbar, annars känner nig mig ej. 5 ska det vara. kom igen nu allihopa! Fast hannah kommer säga det först. Då kommer ingen annan få fundera ens liiite. Jag är lite nyfiken på om onna kan dem? Kan du det? Deeet undrar jag, och Hannah, kommer du ihåg vad den där killen heter, han som inte bor i tortal? Det här var ju spännande. Jaja.

jo, jag vet, jag bör säga det till dig om jag pratar om dina grabbar med folk. Glömde bara bort det denna gång, så jag skrev i bloggen istället. Nej just det ja! Du mådde så dåligt, så jag ville inte prata om sånt då tror jag. Så var det.

det var nåt mer. Jo just det, anledningen. Det var ganska patetiskt, det var därför. Att jag älskar engelska så sjukligt som jag gör är en av många anledningar till att jag på allvar tror på mina grabbar. Eller Satan och tof-grejer. Jag känner mig hemma när jag pratar engelska. Undrar, förresten, om Emma Black pratar/pratade (shit, past tence, är hon död?:() amerikanska eller brittiska..? Hon borde ju ha pratat brittiska, men jag kan inte tänka mig det. Anyhow, så var det nog allt det viktiga. Inte för att det var nåt viktigt, förutom det första. Det var viktigt så det small. Ofta det small. Eh, ja. Tack för skrattande förresten, åt krönikan. Trodde inte att någon skulle uppskatta den lite jsuka humorn i den. Observera att det, till viss del, är en sann historia. Bernard är talaren. Fast han begravde den faktiskt inte.:( Aja, goodbye

Kommentarer
Postat av: Anonym

ouishhhh som det uttalas!! wii wiii wiiii !

Hetare Hetaliiiiaaaaa!!

aja nu till saken skulle va roligt å gå i staden (på skulle dock va roligare) me dig å T.

2010-01-15 @ 20:10:07
Postat av: Ronja

Hmm, tror inte jag kan alla dina grabbar...bli inte för arg...men jag inte bry.

Grabbarna jag minns är satan, numair, nicko, bluntie och vem är den femte??

2010-01-18 @ 15:51:27
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0