drum machine!

Haaj!
Nu ska jag trotsa mitt analkande dåligtmående och skriva om min tid hos onnaflickan. Jag vet att jag loooovade att inte säga sådär om folk, men jag kinda adorar it. Ursäkta. *böja huvud*

jag kom dit efteren fruktansvärd flygresa (vet inte varför) och började med att handla med ronnie. Han beskylda onna för diverse saker och sen undrade han skrämt om jag givit upp att vara elak mot honom? Det kanske jag har, förresten. Iallafall så låg vi mest i sängen på kvällen, så som vi gjorde hela tiden, lyssnade på hannahs spotify och hade det allmänt trevligt vad jag vill minnas? Jodå, men alla var trötta. Natten var väldigt lång och hannah konstaterade att "ska jag inte springa till blackeberg ska jag iallafall vända mig!" vilket var mycket underhållande.

Sjävla nyårsafton började vi med att åka pulka, eller inte jag då, jag håller inte på med sånt. Jag satt i en pulka och frös istället. Vi hälsade på hannahs mamma och fikade där, sen åkte vi hem för lite (myycket) slapp och musiklyssning innan folket kom. Detta folk var rätt trevligt, det var dcok inte jag, som alltid. Men det hör inte hit, det hör ingenstans alls. Bland folket fanns en unge som hette och ännu heter ina och hon var mycket trevlig. Vi sjöng singstar vi fyra och Ina fick priset för kvällens modigaste för en snygg (?) soloton och Hannah och Ina skrek åt killar utanför. De stalkade oss en del. Sen tittade vi på raketer och dessa var högst läskiga med galna "Evelina-gäng" (Evelina ingick inte) som smälde hit och dit var de ville. Så inledde jag mitt år 2010. Årsmojen är klar och ska upp såfort jag har kommit på hur fan jag ska lyckas bryta rad sådär många gånger..? Det orkar man ju inte.

På nyårsdagen mådde jag bra hela dagen, utom på kvällen en stund, men detta är otroligt coolt. Vi låg i sängen för mycket, middagen var pannkakor och cola (:D:D) och allt var allmänt..fint. Det hände absolut ingenting vad jag minns och trots detta stora omfång för tanketid mådde jag alltås mycket förträffligt. Vi sjöng även singstar vilket var fint även om jag sög och jag tog en stämma (detta är coolt). Sen vet jag inte så mycket mer här.

På lördagen började vi med frukost bestående av varm choklad, coolt nog. Eller var det kanske igår? Nejnej, det var i lördags. Den var god och grejer. Vi slappade mest hela dagen här också, djupt nog. På kvällen lyssnade vi på radio, sjöng karaokeparty och hade det trevligt. Jag fick också en hemsk panikatack, vilket jag inte tänker göra om på ett tag. Det var då hemskt. Sen så ja, what more to say? Vi går vidare till igår.

Ja, igår åkte vi till vällingby, fast folk bevisade jag för alla att jag inte har ätstörningar (antar att jag failade va?). Vadfan skriver jag för konstiga meningar? Jaja, detta var kul att inse: det är kul att gå på stan med ronnie. Alla pratade engelska och vi sprang in och ut ur affärer, sånt man inte får göra annars liksom. Sen fikade vi och det var något unikt med det. Oj, vilken freakin underbar känsla jag har nu! Ofta jag fick pleasure-pain av fighting for nothing? Herregud, det där var underbart och det sitter i än. Jag fattar inte. Fast det var väl pleasure utan pain, kom jag på nu. Jaja, fikade, var det. Ronnie har som onna sa fika som hobby. Han slängde bort 300 kr på detta och tog bara random kakor utan att be om lov. Det var fan underbart. Närmast bokaktigt, tycker jag. Jag och Ronnie hamnade i en diskution om cola och sen åkte vi hem efter koop där ingen akustisk sylt inhandlades. Eh, jaa.

När vi kom hem lyssnade vi på radio hela kvällen typ och det var högst spännande. Jag hade också ett psykbryt, och nu menar jag ett riktigt. Grät hysteriskt åt mitt dåligtmående först, sen blev jag drogad och började gapskratta åt allting. Sen grät jag enormt igen och sen skrattade jag igen och ja..ni fattar. Nothing elce matters spelades mitt i gråtandet och det tycker jag var fint, liksom, ofta de spelar det på modernradio. Jag grät och sjöng om vartannat, fint lät det säkert inte. Sen fick Hannah migrän och Onna med lite halvt så det sög lite men jag skrev en fin låt baserad på en galen bild hannah fick. ska försökta återge om jag minns sen bland citaten. Sen sjöng vi karaokeparty lite till och jag försöökte navigera på onnas dator. lite sådär fail. Jaja, vad ska jag mer säga här idenna värld tycker ni? Vad hände mer igår..just det, vi spelade in you´re a big big bitch, covern på big big girl som hannah skrev och nu har vi gjort om den ytterligare. Den bestod av otaliga instrumentbyten och mig på "sång", hahahaha. Jag sjöng så falskt och fel, så ni anar inte.:D nu kommer citat i mängder, eller kanske inte.

jag: läsk skaruha.(ingen bakgrundsinfo nej)
hannah: vadå lesbisk gran..?

jag: alltså visst är onna väääldigt söt ibland?
onna(obetalbart tonfall): nääää! (hon sa så varje gång jag sa det också)

Jag: Onna, om det blev tredje världskriget bredvid dig, skulle du inte undra då?
onna: nä, det beror på vad det var krig om..

Hannah: give me give me give me some våter, harry pååter! (hahahhahahahhaha)

Hannah: nu ska jag sluta prata, och jag är ingen flata. Nej, jag ska sluta tjata. Onna, stäng av din data!
Onna: orkar inte
Hannah: men vad ni är lata!
onna: vi nästan få mata.
jag: onna är ogramatis som en skata..
Vi höll på med en den sånna där, konstigt nog.

då tar vi låten då.:)
we were watching butterflies; not elvis, we´re not rock n roll
and Onna´s throwing balonger, cause she´s got a barnslig soul
Miriam ducks away, like the duck on aminas head
but by the time she´d entered all the butterflies were dead
when we thought all hope was lost Marcus dropped his red band
and they came back to life in our little fayry land!

sådär, det får duga. rubriken..ja, i kan ju få undra.

Kommentarer
Postat av: Sandra R

emma, du är underbar vilket jag sagt flera gånger.

Alla dina psykfall får mig att sakna dig.

Och alla andra!:D

2010-01-05 @ 20:57:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0