emotions are overrated, but being without them is worth nothing at all

Oj, stötte just ihop med Hannahs nya namn på andrew. Det där såg nog rätt konstigt ut, men jag blev väldigt förvånad iallafall. Saknar henne mer nu. Precis vad jag behövde ja absolut. Regina får hela min sår på något omöjligt sätt eller så.

idag har dagen bedrivits i skolan med Agnes y Tora som alltid. Matten var lätt och spanskan var..ja, den var då lång som alltid. Det var alla andra lektioner också men på engelskan fick jag prata engelska. Med Hannah visserligen, men det hjälper alltid mot det mesta. Det där är en av många anledningar till...nej, nej, den där meningen ser nog sig själv oavslutad. Ni vill inte hura helt enkelt. Nåja, vad gjorde jagg mer i skol? Pratade som sagt mycket med Agnes och Tora om länder i världen. Haha, ni vill inte veta varför, det är en aning sjukt tycker jag själv.:D nu på eftermiddagen har det varit mindre bryvärt men jag har uthärdat detta och sitter här nu. Rubriken skall vi inte gå in på känner jag. Vi bör vara mer civiliserade i the blog känner jag. From now on let´s quit the bullshit. :) goodbye everyone.

Kommentarer
Postat av: Hannah

Vad hette jag på Andrew? Minns inte. Haha, som om vi aldrig skriver på engelska till varann. Nejnej. Aaaaldriiiig. Jag vill veta va du tänkte säga? Vad är det en a många anledningar till? Tell meee!!

2010-01-15 @ 09:54:29
URL: http://mentalrevenge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0