the tired mermaid

Emma befinner sig just nu hos sin farmor, liggande i en säng och lyssnande på läckbergis. Hon har idag varit i ulrisehamn och sen ätit gudomlig friterad kycling. sen ska hon inte göra så mycket anar hon, umgås med farmor och farfar och sånt. tröttitröttitrött kan man också beskriva dagen med. häår är vaaarmt och min älskling är på ett plan hem. snart ska hon åka till maj! om fem dagaaaar.<333 det känns himla overkligt, I hafta say! men nu går jag, ja ja jag bloggar kort!:D siao!

snart hemfärd

Ja, snart ska jag alltså färdas hem. Eller till farmor alltså, härifrån. Det ska vi göra ikv äll och det ser vi fram emot.:D

Inatt lekte jag och sara namnlekar och gissa-fråga-tänka, föregångaren till four points game. vi var väldigt trötta och somnade vid halv tre.
Sara: You have ten questions.
jag: okay. is it a female question?

idag åkte vi till stranden, men det blåste typ storm så jag satt på en sten, drack cola och smsade en liten stund innan vi åkte tillbaka igen. Sen gick vi till kiosken (sammanlagt fem kilometer) och köpte onyttigheter som vi förtärde under samtal om kattnamn och annat konstighetigt. nu ska jag sluta blååga.

who found out that nothing can capture a heart like a melody can? (vid midnatt)

Haihai allibody!
Denna fina kväll har bedrivits med syster, mamma, gg, chokladmoss med grädde, chips och mamma mia. En riktig nostalgitripp när jag försökte gå tillbaka till mig själv som elva-åring genom att sjunga låtarna på svenska och återuppleva sd och kam. Liksom…detta var ett så stort kapitel i mitt liv. Ett kapitel i vsd är döpt efter en rad i den svenska chiquitita och hela kam känns som does your mother know, the winner takes it all och voulez vous. Och jag vet inte hur. Fick smärre pleassurepain-anfall och det var lite halvkul. Men bara i ett nostalgiskt syfte. Jaja, nu går jag, kära folk. Sleeping time!

jag vet hur han ser ut!(torsdag, typ halv åtta)

Heeejjj!
Har haft en fullkomligt underbar dag idag. Började den sent efter sjuka drömmar om jess, musikaler, the tamburin man och graviditeter (alla punkter någorlunda separata) och sen drog vi iväg till västervik. Detta var en…riktig stad! Det du! Så vi shoppade och köpte skor, åt mat och åkte sen typ hem. Fick prata med Hannah båda bilresorna och det var fint så länge det varade. Sedan stannade vi och åt glass i lofta hammar och Sara blev obsessed av sin glass. Det var trippelchoklad, strawberry cheesecake och saltlakritsströssel i den och det var tydligen viktigt.:D

Väl i stugan såg vi lite gg innan vi spelade allsång på skansen. Det var hysteeeriskt kul och pappa vann en gång, tänka sig. :D alla nynnade som krattor och hade otroligt roligt! Jag ääälskaaar min familj! Till slut skrattade jag som en idiot och var allmänt hög, låg på golvet och ylade tills Sara atackerade mig. Ett par citat så lämnar jag er sen.

Sara: vänta, jag ska ta bort smulor ur bhn…

Pappa: fuuusk!
Alla andra: näää, vadååå?
Pappa: Mamma gissade rätt!

unlike some other Robin Hoods, I can speak with an english axent.

Har nu haft lite av en filmkväll. Såg först men in tights vilket var en himla awesome film full av romantisk ironi (när man låter kameran vara med och sånt där) och söta brittiska grabbar. Marian var en äkta hora och allt var fint.:D sen såg vi slutet på fifty first date och jag saknade dig. Som fan. Jag vet inte hur det är med dig och du vill inte berätta vad som har hänt. och det gör ondare än mitt öga och det gör jääävligt ont så ja.

sen såg vi lite two and a half men och ett avsnitt gg. det var ett riktigt bra avsnitt där alla var söta och mamma rörde just vid mitt huvud. man får aldrig göra det, för det gör ont i mitt stackars öga. Godnatt. Jag älskar dig.

gamleby ^^

Där har jag varit idag. vilket skämt till by! Man blev deprimerad, som far sa. Där fanns endast små sorgliga antikbodar och inget annat, typ. Vi skulle ha skor och den enda skoaffären hade...håll i er nu...ett par sandaler! Herrejävlar. ;) sen åkte vi till ett voffelkaffé och åt läskigt goda vofflor med glass och sylt och hallonsoda. Så gott.<333 men det regnade. lite fail. sen kom vi hem och sitter mest här. typ yay. jaja hejdå.

pizza´s going through my mind

Här sitter lilla jag, lika obekvämt som alltid. Idag hade vi vår pizza-på-berget-kväll, men inte på ett berg tyvärr. det var för kallt, så vi satt inne. Pizzan var läääskiigt god och sen har vi spelat kanasta och tittat på allsång. mer har vi inte gjort, dessvärre. Läser läckberg och njuuuter. bara en bok kvar nu. lite lätt ångest för jag älskar dessa böcker! Enormt mycket. Cola är gott och denna ställning är sååå underskattad! Aj, stackars emmas nacke. den gör ooont. :( jajaja, hejrå eller nååt.

ser lite ut som semester!

Det är varmt idag!:D lite iallafall. Så vi åkte till en typ strnad och låg ohc solade på klippor. Hörde airplanes på radion och skrev om den till "can´t we pretend that airplanes in the night sky are from gotlandsflyg? I could really use my älskling now!". Sen pratade jag med nämnda älskling på klippan och vi studerade tillsammans när My och Victor hånglade. Fint värre ja.:D har sen jag kom hem hit alltså ätit sallad och tittat på gilmore gvirls typ. Dagen är slut snart men vi kanske ska...göra nåt ikväll.:D nu orkar jag inte sitta såhär mer hejdå.

the little things

jaaag vann kanasta idaaag! :D fatta hur awesome jag är! Det är sånt man blir lycklig av. Har även varit och kollat på berg och klippor och sånt, tagit bilder (not me) och mådde skit (only me). Sara och jag posade en massa och sen har jag ätit massa potatiskroketter och mått allmänt bra psykiskt och dåligt fysiskt. nu avslutar jag detta korta blogginlägg.

jag sitter obekvämt

Idag har dagen gått utan att mycket har hänt. Har umgåtts med familjen på förmiddagen och gilmore girls, sen skypade onna och vi har pratat några timmar. Vi har pratat om musik och lyssnat på sådan och nu lyssnar vi på härliga tankesmedjan där de vill sterilisera poeter och vara sjuka.:D min nacke gör ont så jag ska sluta innan jag börjat blogga typ. jag älskar kakor. det var allt.

video of the week-vecka 29

Här kommer ett smakprov från vår gospel, och det blir givetvis den underbara ser duke!:D

http://www.youtube.com/watch?v=nB3h-HRYomk

cold day in july

Hajhaj!
Jag har länge väntat på en dag att ha denna låttitel som rubrik på, och idag verkar perfekt. Sen sist har vi åkt omkring i omgivningarna och jag har...kört bil! Det var dramatiskt vill jag lova, men awesome var det. Sen på kvällen har vi gått på en promenad och spelat med andra ord och kanasta. Bifogar ett gäng citat.

Sara ligger i min säng och jag lägger mig på henne för att markera.
hon: Näää! Mamma, ta bort den!

Sara(sjunger på under ytan): Jag tänker på dig ofta, som du varit min egen bror. Då hade också jag förvandlats till en nästa utan snor...

under med andra ord.
mamma: en massa sånna träd som man tar in på julen och du står mitt i dem.
pappa: grankvist?

mamma rabblar upp apsorter: gorilla, orangutang, tiger...

mer blir det inte. godnatt. men en video får ni tror jag.:D

förmiddagsinlägg

Emma ville bara blogga lite om hur bra hon mår. Hon började morgonen med ägg och en massa slapp i sängen med läckberg och tof. Har spelat poker och failat ganska enormt och sen åt vi god lunch bestående av blomkål- och brokolisoppa (förvånansvärt gott!) och ett glas daim-oboy. Jag är som ni kanske vet väldigt skeptisk till varm choklad och även kall, men detta…mmmmm!:D jaja, ska snart ut och utforska så detta får bli kort. Hejråå!

västervik

Hejhej!
Nu befinner jag mig i en stuga i Västervik. Det är en mycket fin stuga som vi ska ockupera i en lång och fin vecka. Dock kommer det regna as hell. Jag är trött och sur och sånt men det är semster och det är...fint. tror jag. Åkte massa bil idag. Vackert. Men allt känns som säel på repeat bara en annan soffa och ett annat abonemang men samma dator, samma dongel och samma Emma. Inget rowlingfanclub att nörda och Läckberg istället för Potter i hörlurarna (hörluren). Denna stuga har förresten inte någon teckning. Fruktansvärt, så jag hoppas att vi åker iväg lite så jag kan texta.:D det är varmt här, konstigt nog, och luktar gott. som bullar. konstigt! aha, det var pappas te.:( jaja, hejdå.

this world, it turns, turns for only you

Varför skrev jag om my heart till this world? Ingen aning. Det är iallafall fredag idag. Dagen har gått sakta sakta sakta framåt och jag har mest läst om hur sjuk jag är. Med andra ord har jag läst tof, vilket inte heller lät så jävla smart om jag får säga det själv. Eller förståeligt menar jag. har också pratat med Hannah en stund och ska snart återta denna syssla. har chips och cola framför mig och imorgon bär det fan av till (typ) västervik. Ett namn som jag envisas med att säga på danska. Kanske för att vi hyr den av en dansk sida, men det visste jag nog inte när jag började. min instinkt att säga det blir liksom ööövermäktig. :D jajajaja, what elce is there to kläcka ur sig? noothiin. Dagen har varit lång, o ja. borde gå och lägga mig tidigt idag med tanke på min sömn inatt och att vi ska åka vid halv tio. så jag måste väl det, antar jag. men det trodde jag ju igår också så ja man vet ju aldrig.:D sitter och för över böcker till min kära dator och har allmänt trevligt i väntan på min älsklings återkomst. och nu tänkte jag avsluta. jävlar! någon skrev till Hannah på msn. två gånger. fatta hur rädd jag blev!!! :D

människan av året och du vaaaann!

Ordagrann översättning av Regina Spektor som sjunger fint. Spelar gör hon också väldigt bra. Hon är cool och jag vill vara hon lite lätt sådär. Jajaaa, idag är det fredag och jag åker imorgon. Det känns fint, behöver kanske komma bort men det känns som om jag är borta jämt så kanske inte ändå. Men jag skulle vilja fly bort från allt det röriga jag finner mig mitt i just nu, fast det går ju inte så det är väl inte alls därför jag åker. Jag åker bara för att. Nu gjorde jag mig själv down med det här inlägget. bra Emma, bra! Jag insåg förresten nyss hur snyggt mitt namn är. Emma. Jag gillar det, kom jag på. Jag låter förkyld när jag sjunger. Kanske är rester efter inatt, men har inte tänktj på det förrän nu. Blev typ rädd för hur det lät. Jaja, vad har jag uträttat idag? Jag har beskådat vad pappa har uträttat, han har nemligen funnit filmer! alltså, en massa hemmafilmer som jag trodde var borta. Känns lite överdrivet fint att de finns kvar faktiskt. Saras söta jess/rory-video och sånt liksom. Jess dök upp i gilmore girls igår. Sara blev exalterad och jag trött. Jag gillar inte Jess! Han är dryyyyg. Anyhow, ingen bryr sig insåg jag. Gud, nu lyssnar jag på mig själv. Detta var fan riktigt länge sen. Ugh! Hur kom jag ut ur den där otroligt failade ungen? Herregud alltså. Oj, det där kommer jag inte ihåg att jag skrev. Det var nog fem minuter innan jag spelade in låten. Oj, nästan fina toner och den där nya texten var ju riktigt fin. Ofta nya texten, den är liksom rätt gammal den med. Den där låten handlade för övrigt om sikar 05, vilket var ett hemskt år. Jag satt och grät och lyssnade på welcome to the city medan Onna sov och inte brydde. Värsta traumat i min barndom. Sen anställde jag en ledare som psykolog,o och träffade henne nästa år. Förlåt, men vadå nästa år? Ofta bara ett år mellan. Det känns ju typ som nyss. Men jo, så äre. Otroligt skumt, och vad var det där jag just fick en vision av? Såg gott ut. Undrar undrar. Amanda undrar vad klockan är och det är hög tid att väcka älskling kan jag svara på den frågan. Så nu är det nog med alla dessa fina ord.:)

tired..

Har nu varit hos Ia och Jonne i kolonin där vi åt god middag och pratade. Det typ bästa var ebba grön i bilen dit (my guilty pleassure), men kvällen har över lag varit himla trevlig. Svälter ihjäl och chattar med älskling (som är ybersöt just för ögonblicket) och Tildis. Borde sova. Verkligen. borde. Ska nog. Orkar inte.^^

segelstorp

Har haft ett rätt okej dygn i segelstorp nu med Agnes (Hagsund) och hennes familj. Vi har spelat kort, köpt glass, skrattat åt söta ungar, varit nostalgiska över tider som flytt (mest revyn och filmerna) och lyssnat på pappas sommar-cd i bilen. Den bjöd p härligheter som breakfast in america i original (”och ni är inte ens liiite förvånade över att jag kan hela…”), ice queen, atero dominatos (man måste älska sabaton…även om man inte bry dem), hansen-nostalgi, the hooters(dålig låt dock) och min älskade from the inside. Fin skiva- och vi har inte lyssnat klart heller! Underbart. Hade också en fin konversation med älskling om rymdresors fördelar och nackdelar. Ja, herregud, det är s åcoolt att man mår illa som jag konstaterade. Jajaja, nu ska jag duscha tänkte jag innan kvällen. Awesome!

promising

Segelstorp från idag till imorgon. känner mig läskigt ointresserad av detta. ska åka snart men ville mest säga hej, kommer imorn om jag inte bloggar därifrån. dock kan vi inte stanna två nätter som sist, vilket känns skönt, för vi ska till ia och jonne (jaan!:D) på kvällen. jaja, oftan i bry, hejrå!

fryser på alla kanter

Har pratat på skype med älskling och Onna. Vi har pratat mycket om oanständiga saker som vanligt och de var riiiktigt elaka mot Satan och min familj. det var hemskt. Jag tänkte fel, Onna var Onna och Hannah var söt. Sen la vi på, eller först la Onna på och sn älskling. Och nu känner jag för att...jag ska inte avsluta meningen för jag vet inte vad jag känner för. att du ska sitta här, känner jag för! typ...snälla. och det var allt.

glorious

Har nu gjort vad jag 'lskar att g;ra varje sommar< plockat vinbär. Bären var fler än vi trodde och jag var lika euforiskt lycklig som jag brukar vara. Fattar inte vad det är som gör det, riktit. Sitter nu och dricker cola ur pappas inköpta 24-pack (kärlek till honom), chattar med Onna och undrar undrar undrar. Och vill vill vill och känner känner känner. jag låter som ebba och nu slutar jag prata. hejrå.

mintisdag.blogg.se

Har idag pratat med Hannah och försökt hitta en bloggaddress åt henne. men det går...åt...helvete. ;) har också varit helt slut, sommaren är fin utanför och fågeln barty sjunger som alltid fint därute. :D kanske får plocka några vinbär ikväll, möjligen. would love that.:D jag seriöst älskar att plocka vinbäär. jaja, hejdå eller nåt.

let´s fall in love again!

Idag har som ni nog fattat börjat som en skitdag. Gilmore girls fick mig nästan att gråta, men Tildah var snäll och sen blev allt bra (fast jag fortfarande inte förstår ett jävla skit om någonting) och det är ju fint.<33

Har idag varit på stan med mor och far och vi hade en läskig jaktlycka. Vi springer tveksamt in på team sportia och hittar ett par perfekta solglasögon åt mig (som alltså nästan inte släpper in nåt ljus när jag har satt papper i dem). Mamma hade lovat att betala 200kr av priset, och vad kostade de? 200! Sen hittade vi en fin bikini för endast...håll i er nu...40 kr! Fast jag bedömde den med "den är tunn. jag ser ut som...två delikatobollar!" eh ja, för mycket information där ja. Sen skulle vi köpa den nya marian keyes-boken, som ajg trodde kostade 400 kr så jag kunde betala med mitt presentkort och sen lägga på en hundring, visade det sig att de nbara kostade 259 kr! så jävla awesome.:D åt sedan på hamburgerstället och kom hem.

hemma har jag läst igenom hela Hannahs förra blogg (därav den möjligt hannahisha bloggstilen) och sen tittat på gg och inc heart med mamma, fanta, kakor och ett tag en älskling on the line. Hon kommenterade gg med "hörde bara att de pratade om hår och shakira". Kul, hade vi. Sen sitter jag här nu och vet ni? jag lyssnar på bittersweet. och jag har inte ont. nu fick jag det för att jag tänkte på det, men bara en skugga av det vanliga ontet. joy.:D nej, alltså jag är helt slut godnatt.

för hundrade gången

världen är ett helvete, jag bryter snabbt ihop och gilmore girls gör ont till och med det. jag börjar snart storgråta men jag orkar inte alla frågor orkar inte orkar inte det är inte jag som borde skriva så! jag är en sån som orkar! men nähä. skit i det då, jävla liv. skit i att orka. och nej jag menar inte dig. för du ska orka. min själ gör ont och om du inte svarar snart dör jag

video of the week-vecka 28

Nu måste jag ju visa upp min och Hannahs vackra version av someone new!:D titta och njuuut!
http://www.youtube.com/watch?v=K3c_vhdDRuY

söndag

Detta har varit en lång dag som började tidigt med gospel utomhus i Landskrona. Sir duke var magisk idag också, solisten på walking in the light sjöng förjävligt (och gjorde det bra) och alla pratade i hundra år. Prästen var härlig och Siv Malmkvist spelade. Hur coola är vi som spelar på samma gudtjänst som henne?:D

Sen pratade jag med älskling i like...5 timmar kanske. Vi såg på filmer från sikar, diskuterade sommaren och andra spännande ämnen, lyssnade på "hemska" inspelningar och hade det trevligt. <33 sen gick jag och pappa en promenad under vilken vi pratade om kattnamn och pappa skrev en låt som var himla fin. Sen har jag ätit en bastant middag (åt upp allt!!:o) och sitter nu här med cola och choklad. men jag är lite bitter för mamma åt upp min choklad som jag köpt för mina egna pengar! min födelsedagschoklad, liksom!:( jag blir upprörd. jajaaa, hejdå.

it´s getting cold and the night is full of stars and I wonder wonder where you are

Idag har jag först talat med älskling när hon var fast i åskvädret på Gotland (logiskt nog). Hon var ute i regnet en sväng, gjorde världens coolaste tomatsoppa (som jag dock inte vet om hon någonsin fick koka?), sov och var allmänt endearing. Jag var mest utfyllnad.:D sen ikväll har kusinerna, kusinföräldrarna och mormor varit här och firat oss. Mina precenter bestod av två chokladaskar och 800 kr. Det var fint.<33 vi pratade ganska mycket om kristendom och våra issues with det och även spännande resor och annat kul. lite många och i den meningen kände jag. Anyhow, så är det nästan lite roligt för jag mår dåligt nu också. jag mår nästan bara dåligt när jag bloggar och det är alltid av anledningar, nästan, hur gör jag?:s jaja, ska skriva ett citat bara.

från en gammal film på min kusin och hennes mor (men inte så gammal som ni tror. hon var elva)
Amanda: jag ser i spegeln!
Cia: vad ser du då Amanda?
Amanda: mig själv!

just a stranger on the bus

klockan är för mycket och jag är waaayyyy för orolig för att kunna skriva nåt här men ikväll har vi tittat på gammal så ska det låta och där spelade de under ytan som jag visst kunde. Vi åt också mat och pratade om petrinideckarna ohc hade väldigt roligt tyckte jag. nu känner jag för att skrika. detta inlägget ksulle ursäkta det förra, men...ja...det blev såhär istället lite lagom fint alltså var är du? Usch jag hatar sånt här! Och jag borde sova men jag vill inte somna såhär jag vill veta först. hejdå eller nåt då.

nej

det är nu det rasar nu det är över det blir inte bra nu men det måste det bli och det är mitt fel allt är mitt fel jag klarar inte mer inte nu det kan inte bli så här jag gör vad som helst vad som helst men inget hjälper ingenting och det går inte mer nu jag klarar inte mer jag går rakt av på mitten och jag kan inte be någon om hjälp ingen kan hjälpa bara du och dig kan jag inte be om hjälp fast det gör jag för inget av det spelar någon roll längre det är ändå slut med allt det viktiga ja jag vet håll käften jag är överdramatisk men man kanske blir det om man är äckligt bortskämd och aldrig har fått nej snälla ta mig bara härifrån snälla gör så att det blir bra snälla gå i tomelilla

cause I have a hunger you know how to feed

Idag är det fredag och jag mår ganska bra fast har konstigt nog mensvärk idag igen och det förstör lite. Men igårkväll var det fint i telefon med älskling, jag fick ett äkta lorelai gilmore-utbrått på hennes familj och hon stannade sen när jag sov alldeles för sent.

idag har jag först lyssnat på andra halvan av Amanda Jenssens sommarprat och kommit fram till att hon är konstlad(och att vem som helst skulle vara det), har dålig musiksmak och har otroligt roliga saker för sig. Hon är lik mig med sina sniglar dessutom! Jag saknar mina sniglar. Seriöööst. :( anyhow, sen har jag omarbetat lite och pratat med älskling. vi kom fram till att lukas borde gå på hvp(hund & valppsykiatrin) och att allt bara är ganska...vaaaa???? Okej de sista orden minns jag inte att jag skrev. Men nu sitter jag här med torra kanelsnäckor och gammal cola som faktiskt var riktigt god. Fy fan vad dåligt jag mår fysiskt just nu. ge mig en ipren, kära Gud! Jaja, nu ska jag sluta blogga och sånt.

Gud hör bönder

Haaajjjj!
Små små svarta änglar ska inte flyga hääääär!!! Det var inte det jag tänkte säga, men ville att ni skulle veta. Nu ska jag berätta om gospeln och hur den bedrevs.:)

Vi sjöng ett gäng awesomeiga låtar och slutet med sir duke var briliant. Vi sprang ut och sjöng trestämmigt och ackapella refrängen på trappan och det var ett sånt där magiskt ögonblick ni vet. Underbart. Sen drev vi runt på landskronakarnevalen och flummade, mormor uttalade sig med "det är ju rena karnevalen här!" och vi hade oerhört trevliga tider. Sen åkte vi hem och lyssnade på Josef, vilket alltid är jävligt awesome och vi hörde äntligen vad cowboyen sa. han sa "det krävs en man folcs, som har hans mod för att brottas med en get". fint va?:D nu lyssnar jag på gg, tittar menar jag, och är trött. hejdå.;) och ja, rubriken, ja ni får aldrig veta.

snart gospel

Ja, idag har jag klipt mitt hår. Det tog tid. Har också omarbetat och åker om en timme. ska skriva ner lite citat.

Sara: jag vill ha den där klänningen.
jag: du får den inte.
mamma: den finns i stan.
sara: men vilket slöseri! Tänk på de som har tillverkat den, tänk på de små...tänk på nåt jag vill ha den!!

alexandras version av velsignelsen(eller velzignelzen som hon bredvid mig säger för att gospla till det):
"herren välsigne er och bevare er, herren vänder sitt ansikte och lyser på er och sånt. och give er frid och sånna grejer! Amen!"

Alexandra: nästa vecka ska vi genrepa rumpan av oss, så om ni är rädd om er rumpa så kan ni säga hejdå till den nu.

hejdå!

music is a world within itself with a lenguage we all understand

Gospel-genrep avklarat dårå. Det var uttröttande, Alexandra var hilarious, bandet var ena söta grabbar (Marcus, v i har saknat dig!), alla körtanter var underbara och jag var trött. I bilen hem var Sara cool och började sjunga precis det som var på radion ungefär exakt två sekunder senare. Hon menade en annan låt, men sjöng exakt samma toner som han. Läskigare finns ju inte. Hörde en massa hannahmusik på radion också, men det är väl oundvikligt I guess. Men jag saknade. jag har ont av trötthet och orkar inte blogga these days. typ hejdå.

söta lilla kärleksgörare

Det är fint att översätta rakt av. Jaja, idag är det onsdag och jag har först solat (!:o), gnällt, pratat med älskling om att vilja ha daysyböcker i mörkret hos henne (eller mig, vi vet inte riktigt), gnällt, varit på spyken och varit skillad, gnällt, arbetat med failboken och...gnällt. Jag gnäller väldigt mycket idag och för att visa detta kan jag säga att jag är hungrig. men det skiter jag i. Nu sitter jag här, lyssnar på parton och messar med Hannah som för ögonblicket är och kedjeläser böcker på biblan. Jag lyssnar på en låt om jesus uppståndelse och det är en himla bra låt faktiskt konstigt nog. Oj, vadå yberhög ton? Jaja, det är sommar så jag har inget att säga. hejdå.

omg!!

Är klar med failboken! Alltså allra första utkastet. Vadå stor dag i livet? Alltså ja jag har inte riktigt fattat det än. Så många böcker jag har börjat på. och denna slutades. i och för sig är den inte alls lång, verkligen inte, men jag kan försöka göra den lite längre under min omarbetning om jag kan. jag är just nu lycklig. hejdå!

österlen

Idag har alltså jag, Sara, mamma och mormor varit på österlen och roadtripat. Vi fikade och åt på olof viktors bageri som tydligen är värsta känt, besökte vårt älskade ystad, körde förbi tomelilla(ångest) och besökte tråkiga loppisar. Jag har en förjävlig mensvärk och njöt just av två fantastiska munkar från munkmarknaden. vad ironiskt, det tänkte jag inbte på förrän nu. men jag har en roman att avsluta, så hejdå!

thirsty

Emma har idag pratat med sin älskling hela dagen i princip och det har varit väldigt trevligt. Vi har talat om...vad har vi talat om? Hon lyssnade på brian adams-låtar från en film om en hästis och allt har varit fint most of the time.:) har även sett lite gg, läst och tränat vägar på spyken. lång dag känns det som. och jag känner att bloggandet är illa. så ja, hejdå.

kärlek och sånt

Hannah är här ikväll också men hon sover inte än vad jag kan höra. Jag hör konstiga ljud från henne men det är ingen ovanlighet. Lät som...en läskburk. Skumt.:D jag är pigg nu, konstigt nog, jag som var så trött innan. men jag ska inte staya up long har jag lovat mig själv.:) och det blir ingen video idag, för hon sover och då vill jag inte störa henne med videoklipp som stör. Min kväll har varit fin och hannahig om ni undrar. Vi har varit lite extra vi (om man kan säga så) och allt känns bara bra. faktiskt.<33 och nu ska jag inte blogga mer. hejdå.

you foolish child

Det är högsommar, jag är helt slut och jag har en känsla av att något är riktigt, riktigt fel. Men jag vet inte vad eller vad vet jag men inte vet jag varför. För trött för sånt här. Borde skriva måste skriva ska skriva bara inte just denna sekund. Kan du inte svara? Kan jag inte bara sluta känna saker som kanske inte är sant liksom inte får vara sanna? Det är söndag, min dator är för varm för att röra jag behöver nåt Gud jag är alldeles för trött allt bara glider omkring. Och ingenting är fel. Anade det. Men jag är helt lost och ju mer negativt om min pigghet jag skriver här desto lostare blir jag verkar det som. Jag simmar runt i sörja och allt liksom ja jag vet inte eh jag kanske inte borde skriva idag ändå med tanke på hur fint detta blir. Varmt. ;verallt. men fint. sommar. fint. luktar sommar. vill ha cola. alltid. beroende. så här kan jag skriva. ettordsmeningar. fint. Vill inte skriva vill bara bli klar. nu ska jag sluta. mitt liv är faktiskt väldigt fint just nu.:)

sleepless beauty

Hannah tänker sova i mina hörlurar och jagundrar hur Lukas hamnade på baksidan. närmare bestämt utanför mitt fönster där han står och skäller på några skånska grabbar som sjunger vi gratulerar. Jag förstår verkligen inte. Jaja, denna dag har iallafall varit väldigt trevlig (och det tror ni ju på efter förra inlägget). Den har spenderats ganska mycket i telefon med älskling, vilket jag har gillat. Har också ätit paj vilket var rätt kul för jag satt och pratade om att jag skulle äta paj när mamma kom in och sa "vill du ha paj?" fast ingen annan tyckte det var roligt. Alltså jag skulle totally störas av detta om jag var Hannah men hon gör inte det verkar det som. Nu är hon jättetyst så jag antar att hon verkligen försöker sova. jag äter pringles, och det var så länge sen att det blir lite nostalgi. Min pringelspaketssamling utökas, yaaay!:D den är seriöst det coolaste jag äger. Inte för att jag äger så himla mycket men ni fattar, och nu ska jag gå. c u eller nåt.

ord jag kanske inte borde skriva men ni ska ju inte bara se mitt liv som typ platt så ja.

Okej allt gör väldigt väldigt väldigt ont ifall någon skulle undra eller bry sig eller så. Jag behöver någon väldigt mycket fast problemet är att det är dig jag behöver men då hade det ju inte varit nåt problem. Mina tankar lägger sig i tredubla idiottankegångar och varenda en äcklar mig till en skrämmande nivå. Om jag kunde byta hjärna tror jag jag skulle. Och någonstans skriker det bara i mig att det måste bli bra snart. för det blir det alltid. Det är det enda i världen jag vet. Det finns inget som inte blir bra, det är jag säker på. antar att det kommer raseras en dag, och det är jag jävligt rädd för. Men nu tror jag på det. Som fan. Och jag dör snart om jag inte får en kram, tror jag. En tröstkram. men sånna kan man ju inte be om utan anledning. och om det är nåt jag inte inte inte vill ha så är det deeptalk och att få råd och skit jag orkar inte. hejdå.

those were the days my friend!

Ja detta är ju lite roligt. I genomlyssnandet på dolly parton hittade jag originalet av revyns avslutningsnummer "det var en härlig tid" som funnits med sen mammas tid. Det är ganska coolt, tycker jag!

Ikväll var vi ute och åt på godset, men jag åt knappt så tacksam som jag är. Vi hade himla trevligt och pladdrade om diverse konstiga saker. Hemma har jag lyssnat igenom, ätit chips och messat med min Hannah som lämnar lägret imorgon. De ska dygna. Tänkte joina, men är totalt för trött. Så nu ska jag fortsätta med failboken så att den blir klar idag liksom! eller inte idag men ni kanske fattar.

njutningen i att må

Innan jag börjar vill jag poängtera att min dag seriöst har varit ångest och dåligtmående all the way through men jag ska skriva den fin för nu jag må.

har bedrivit dagen mest på jobbet, men var ju klar med allt så jag gjorde inget produktivt. Skrev en massa på failboken(närmar mig slutet everyone! Min första icke-fanfictionroman som avslutas! i och för sig ingen långing men ändå!) och lyssnat igenom min nya musik lite(aka: knarkat parton). Sen åkte jag och åt på max med pappa och hans kompisar. Detta var väldigt gott men jag kunde knappt äta.

På eftermiddagen skrev jag och sen pratade jag med älskling en stund. Åkte hem och har här druckit jordgubbssmoothie, umgåtts lite med familjen och suttit här ett tag. Ikväll ska vi ut och äta för att fira oss, och jag vill bara understryka: ett och ett halvt år med kedja! jaja, hejdå.

a quick one

Nu börjar jag och snart slutar jag för min energinivå är låg idag. Ville inte säga mycket. Just nu hatar jag dolly parton, och alla på almedalslägret. Till och med de jag älskar. Och jag hatar förvirring och trötthet och lätt ångest men jag älskar gilmore girls och min konstiga lilla syster som gnäller för att hon är gammal. snart är hon död, och sommarlovet är snart slut säger hon. hon gnäller och är söt samtidigt, och nu blev hon glad. nu ska jag gå. godnatt!

vad har jag att säga?

Dagen började med att jag åkte till dajm (visst låter det härligt och gott?) där jag skulle testa ny punktdisplay. Där fick jag läsk och kaka (varför är jag inte där oftare tro?) och valde ut en väldigt enkel och fin punktdisplay som jag ska få snarast. Detta innebär dock att onna tjatar om spotify värre än någonsin!

Sen åkte jag till jobbet och satte in de sista ticketarna, sen var jag klar för dagen och veckan så vad fan ska jag göra imorgon? Det vet jag inte. Men jag har inget mer att säga whatsoever. Ska snart äta. har typ stark ångest av flertalet anledningar men det hör inte hit. hejdå.

russian rolette is not the same without a gun

Gosplat har Emma gjort nu, och ätit en glass. Hon har fått söta grattis-sms och andra söta sms, oroat mig för älskling, chattat med Axel(tibro) och sjungit josef i bilen hem. Mått bra men är himla trött och ska nog sova snart ändå. Men skulle vilja skriva hela natten. men ska inte. och jag är orolig, och ni ska vara glada att jag inte hade en blogg tillgänglig i bilen. Det vore lite sorgligt för då mådde jag dåligt. men nu sticker jag folcs, goodbye!

dagen fortskrider

Hej sötisar!
Oj, så kärleksfull man kan låta då. Fjortisvarning. :D jaja, sen sist har jag och sara firat ytterligare med godis, chips, cola och greveholm. en gissning om vi mår illa nu!:D men de sa en massa otroligt roliga saker som vi aldrig hade hört förut eftersom vi bara sett reprisen som är helt nerklipt. För er information räknar jag fortfarande grattis, och vi ska snart äta lasange och sen gospla. och det känns faktiskt helt okej. men jag vill att hannah ska svara, och fan nu skrev jag det meten jävla bokstav igen. Min pekfingernagel fastnar i tangentbordet och jag borde skriva. hur det hängde ihop tänker jag totalt inte berätta. Nu lyssnar jag på the kind och jag kinda älskar den låten. Jag längtar efter min nya födelesedagsmusik men inte lika mycket som jag brukar av någon anledning. inget som är jätteeftertraktat tror jag. Men det vet man ju aldrig! nu låter lasey lite som jag, när hon ursäktar sig till alla. I´m sorry everybodyyy! Men det känner inte jag för och vara. Nu länkade sara till mig, vad kul. jaja, hejdå alla trevliga- och även otrevliga ungar!

sixteen

Emma är nu jätte-officiellt 16 år gammal vilket känns skönt för jag råkar nästan alltid säga fel så nu kan jag säga rätt. känns...hemma.

dagen började fint med precenter. årets: hörlurar(så totalt vad jag önskade mig), usa-kläder, skivor (nu äger jag hela 4 skivor!), böcker och massa musik som jag inte har hunnit kolla upp. Sen blev det någon timmes gilmore girls med min älskade födelsedagssyster och sen drog vi ut på stan. innan dess fick jag även en handväska av min syster.<33

på stan köpte vi dyrt godis, åt på saluhallen, lyssnade lite på musik och pratade om allt möjligt. Jag seriöst ääälskar min systri.<33 väl hemma nu sitter jag mest här, äter av mitt godis och känner lite depresion över att vi ska gospla ikväll men annars mår jag himla bra som man bör. jag och sara räknar grattis för fullt och försöker slå varandra, men jag är rädd att sara liksom vinner ganska hårt.;) jaja, see you lovers!

saker jag gjort sen sist

-varit på stan och köpt precent till syster
-ätit för mycket plättar
-sökt runt på youtube lite
-pratat med Hannah
-pratat med hennes kompisar
-skrivit failboken
-mått sinnessjukt jävla dåligt vilket jag fortfarande gör
-lyssnat på musik
-bara velat gå och lägga mig för imorn är det min födelsedag och det enda jag kan tänka på är att jag måste lägga ut lite pengar imorgon vilket ger mig ångest jag har börjat bli helt sjuk med sånt där och det är lite äckligt. hejdå.

heelloo

Here I am again folcs. På jobbet idag har skrivit in tickets som folk redan har lagt in, haft lååånglunch med folk, messat lite med älskling och haft allmänt kul. Ska snart iväg till stan med pappa och eventuellt sara för att köpa precenter åt varandra, lite sådär bra ja. Har egentligen himla lite att säga som vanligt. Men drömmuffins är gott, Hannah bör svara och jag läser just nu predikanten och har trevligt. borde skriva massa idag. pusha mig gärna till det, tack. Men vet ni? Jag fyller åår imorgon.:D:D

jag svimmar snart, ifall ni undrar

Är sinnessjukt trött. Borde ha skrivit idag. orkade inte. Vill ha nåt gott. Har miljoner kakor men tar inga. fattar inte varför. Fyller år i övermorgon. Det känns himla bra ja. Tror att jag ska gå och lägga mig. Men fattar inte varför hannah svarar. Inte svarar menar jag. Måste vara helt slut. undrar varför. säkert lågt blodsocker, haha. Nej gud måste sova nu. godnatt folk.

video of the week, vecka 26

Denna video hittade jag i höstas när jag var sjuk, och det visade sig att Hannah också älskade den. Den söte r&b-grabben (sånna finns!) gör fan allt för låten. watch it, and do it now. hittade den nu igen och tog den därför.:D
http://www.youtube.com/watch?v=LLqw8Gxm740

på psykargården, the slut.(nej, inte slampa, alltså utan slut)

Hejhej!
Jag är just nu vad man kan kalla väldigt bitter på min dator som startar om sig utan förvarning. like, thanks.:( så jag skriver om det här. Det jag upptäckte var att söndagen var ganska händelselös, så jag skriver bara ner alla citat.

vendela: jag ser 0,0,kokosboll.

vendela: min synskada? jo, det var en klantskallemamma och en dålig matbit som gjorde så det blev fel.

unge: din dumming!(internt?)

någon: vi kan leka hela havet stormar.
axel: hela havet dampar!

hannah: nu har du väntat med den sista köttbullen till sist!

Måndagen började jävligt dåligt efter en natt med ytterst lite sömn (för att vara jag), så jag började gråta redan på morgonen. om någon är intresserad gärt jag 5 av 7 lägerdagar. Men jajaaaa.:) På måndagsförmiddagen hade jag trevligt med Hannah och på eftermiddagen åkte vi och badade i en sjö. då var alla söööwta.
alex: det här är inte paparazi, det är mamarazzi!

elin: Alltså, varför har man en rygg?

På måndagskvällen åt vi lite, hade tonårssnack som mest var blaha men Elin och Hannah var galna och sen sov jag igenom hela natten. So proud!

tisdagen började bra, och jag vet att jag är kortfattad.:) jaja, då hade vi först trevligt på förmiddagen och efter en och annan breakdown åt vi glass i norrköping. Alex köpte en "forbidden ice cream", Hannah filmade och jag åt som vanligt som en bebis. På vägen hem fick vi en guidad tur också.
"den är väldigt inhemsk, med betoning på hemks."

"på den här bencinmacken säljer de också...inget annat. Där kan man gå om man inte har några pengar och köpa allt de inte har.”

Sen åt vi, och efter motorcyckelåkning där jag och Jennifer diskuterade vem som kunde lyfta mina fötter (jag, tydligen) gick vi för att skratta åt folket som skulle telta. Elin och Adam hade 5 barn i form av colaburkar (I mean, 2kr i barnbidrag!) och ”mina barn är fulla” och ”nu är mitt barn slut” var saker som sades. Simon ropade även ”hopp Satan!” vilket utlöste den första reaktion jag fått på ett bra tag och gav mig och Honey ett minor skrattanfall åt allt alla sa en liten stund. Vi sjöng, grillade marsmallows, drack cola och levde livet. Och sen blev allt bra för dagen, och jag sov som en stock hela natten.

Onsdagen började med en stackars halsontig hannah, och sedan skrev jag, Jennifer och Clara (och Elin, står det på frågorna:o) rn tipspromenad för ledarna som inte var hälften så rolig som förra årets. Sen lärde Jennifer och jag Clara punkt och jag ritade av nelle ochc Elin, två ledare. Skrev även deras namn med lite hjälp av Jennifer och signerade nelles bild med mitt eget namn. Skills, bitches. Skills.:) sen efter lunchen låg jag apatisk en bra stund innan en dramatisk eftermiddag drog igång. Efter den grillades det korv, hades allsång (hades, säger ingemar, hahahaha allsång från hades) och hades sångkväll i tonårshuset. Så-jävla-fint. Älskling och jag körde duett på långsamt farväl, Linn sjöng första gången och gav mig nostalgi, Therese sjöng 4blinds med mig (!!!), Hannah skrev om bä bä vita lamm, jag sjöng min dröm på skånska i micken, saknade Onna i Maria går på vägen och allt var jävligt fint. <333

Torsdagen bedrevs nästan uteslutande med älsklingen. Vi läste bok, tränade inför morgondagen och dissade alla dagens aktiviteter. På kvällen ansvarade vi med Alex och Lukas (Alexander Lukas!!:D) för en tävling i de smås tävlingar. De skulle dricka saft och sånt. Oj, vilket vackert ljud jag just hörde. Undrar om det var pappa som öppnade en cola? Jajaaa, sen repade vi med Elin som fick ta ut someone new helt på egen hand och sen sjöng vi med henne i olika oktaver tills placet crashades av folk. Då drog alla igång med morgondagens paradnummer, ”sikargården hej hej sikargården, adam och axel två hjärtan i braaand!” och en massa annat som mestades gick emot mina principer. Så det var inte lika kul som dagen innan.

fredagen började med att Hannah var med på samlingen för andra gången eller nåt på lägret vilket gjorde mig glad. På förmiddagen läste vi en del vad jag vill minnas, fikade med folk och efter lunch läste vi ännu mer. Sedan var det uppträdanden och jag sjöng someone new i duett med Hannah. Håll utkik på youtube, för man vet aldrig!:d de andra uppträdandena var ganska väldigt dåliga, förutom Therese och Anine som var söta och förstås paradnumret ovan. Linn kan även sjunga märkte jag, vilket förvånade mig en del.

Aaaaniways, när vi satt oss ner för att göra oss i ordning knackades det på dörren och döm vår förvåning…Sandra! Vi visste att hon skulle komma, men vi trodde hon skulle komma och prata om us och alltså att hon dissat oss. Men d’r var hon, rolig som fan som alltid och vi åt en od middag tillsammans även om jag mådde skit. Discot var oproduktivt eftersom vi mest satt och hade trevligt, men att sjunga för att du finns med älskling och Anda gjorde mig så lycklig, ack ja så lycklig så. Sen satt jag och sandra och tittade på när folk nattbadade, och sen vare mars i säng. Hannah hann även svimma av trötthet under kvällen, skratta hysterikst hann hon också med. Sandra var roooolig som hon alltid är, men jag minns inte allt. Några smakprov:
”ni är läskiga, ni skrämmer bort till och med d döda!”
”ni läskar mig!”
”visste ni att det är brist på vatten på jorden?”
”åh, en talande snorunge!”
”jag älskar mycket till dig.”
(skrikande)”jag tycker om dig!”
Hannah: du pratar konstigare än barsam.
sandra: neej, jag pratade bara om min koppekaff!

Detta var bara en hint av hur hon är!:D lördagen var lite sorglig, men jg grät inte så mycket. Långt ifrån så mycket som Hannah gjorde. Aldrig mer sikar. Känns lite…konstigt antar jag. Först skrev jag markerande, undrar vad jag meande med det? Jaja, mer hade jag inte. Skriver några citat jag glömt här nere.:)

Hannah berättar god nattsaga för mig när vi inte kan sova efter en jobbig natt.
”byborna i staden…”
”Så rudolf (varg) slickade jägaren på tån, och då blev han jätteglad, för det var hans favoritställe att bli slickad på.”

från min bok.
”var hon pervers på nåt sätt? Tände hon på skitiga äckliga fyllon?”
”kan du vara snäll och falla ihop i en livlös hög?”

från de små barnen.
”sakta dig, annars måste du kalla mig monster!”
”her Nibar, slå ner mig om du kan!”
”Nu ska jag skrämma dig! Nej varför sa jag så för?”
Jennifer till oss(lilla jennifer, jag mena): kommer jag också att hålla på sådär när jag blir 16?

vet att jag har glömt en massa citat, men så får det vara. Nu lämnar jag, äntligen, så so long sikarsuckerzoch icke-sikarsuckerz!

RSS 2.0