på psykargården, the slut.(nej, inte slampa, alltså utan slut)

Hejhej!
Jag är just nu vad man kan kalla väldigt bitter på min dator som startar om sig utan förvarning. like, thanks.:( så jag skriver om det här. Det jag upptäckte var att söndagen var ganska händelselös, så jag skriver bara ner alla citat.

vendela: jag ser 0,0,kokosboll.

vendela: min synskada? jo, det var en klantskallemamma och en dålig matbit som gjorde så det blev fel.

unge: din dumming!(internt?)

någon: vi kan leka hela havet stormar.
axel: hela havet dampar!

hannah: nu har du väntat med den sista köttbullen till sist!

Måndagen började jävligt dåligt efter en natt med ytterst lite sömn (för att vara jag), så jag började gråta redan på morgonen. om någon är intresserad gärt jag 5 av 7 lägerdagar. Men jajaaaa.:) På måndagsförmiddagen hade jag trevligt med Hannah och på eftermiddagen åkte vi och badade i en sjö. då var alla söööwta.
alex: det här är inte paparazi, det är mamarazzi!

elin: Alltså, varför har man en rygg?

På måndagskvällen åt vi lite, hade tonårssnack som mest var blaha men Elin och Hannah var galna och sen sov jag igenom hela natten. So proud!

tisdagen började bra, och jag vet att jag är kortfattad.:) jaja, då hade vi först trevligt på förmiddagen och efter en och annan breakdown åt vi glass i norrköping. Alex köpte en "forbidden ice cream", Hannah filmade och jag åt som vanligt som en bebis. På vägen hem fick vi en guidad tur också.
"den är väldigt inhemsk, med betoning på hemks."

"på den här bencinmacken säljer de också...inget annat. Där kan man gå om man inte har några pengar och köpa allt de inte har.”

Sen åt vi, och efter motorcyckelåkning där jag och Jennifer diskuterade vem som kunde lyfta mina fötter (jag, tydligen) gick vi för att skratta åt folket som skulle telta. Elin och Adam hade 5 barn i form av colaburkar (I mean, 2kr i barnbidrag!) och ”mina barn är fulla” och ”nu är mitt barn slut” var saker som sades. Simon ropade även ”hopp Satan!” vilket utlöste den första reaktion jag fått på ett bra tag och gav mig och Honey ett minor skrattanfall åt allt alla sa en liten stund. Vi sjöng, grillade marsmallows, drack cola och levde livet. Och sen blev allt bra för dagen, och jag sov som en stock hela natten.

Onsdagen började med en stackars halsontig hannah, och sedan skrev jag, Jennifer och Clara (och Elin, står det på frågorna:o) rn tipspromenad för ledarna som inte var hälften så rolig som förra årets. Sen lärde Jennifer och jag Clara punkt och jag ritade av nelle ochc Elin, två ledare. Skrev även deras namn med lite hjälp av Jennifer och signerade nelles bild med mitt eget namn. Skills, bitches. Skills.:) sen efter lunchen låg jag apatisk en bra stund innan en dramatisk eftermiddag drog igång. Efter den grillades det korv, hades allsång (hades, säger ingemar, hahahaha allsång från hades) och hades sångkväll i tonårshuset. Så-jävla-fint. Älskling och jag körde duett på långsamt farväl, Linn sjöng första gången och gav mig nostalgi, Therese sjöng 4blinds med mig (!!!), Hannah skrev om bä bä vita lamm, jag sjöng min dröm på skånska i micken, saknade Onna i Maria går på vägen och allt var jävligt fint. <333

Torsdagen bedrevs nästan uteslutande med älsklingen. Vi läste bok, tränade inför morgondagen och dissade alla dagens aktiviteter. På kvällen ansvarade vi med Alex och Lukas (Alexander Lukas!!:D) för en tävling i de smås tävlingar. De skulle dricka saft och sånt. Oj, vilket vackert ljud jag just hörde. Undrar om det var pappa som öppnade en cola? Jajaaa, sen repade vi med Elin som fick ta ut someone new helt på egen hand och sen sjöng vi med henne i olika oktaver tills placet crashades av folk. Då drog alla igång med morgondagens paradnummer, ”sikargården hej hej sikargården, adam och axel två hjärtan i braaand!” och en massa annat som mestades gick emot mina principer. Så det var inte lika kul som dagen innan.

fredagen började med att Hannah var med på samlingen för andra gången eller nåt på lägret vilket gjorde mig glad. På förmiddagen läste vi en del vad jag vill minnas, fikade med folk och efter lunch läste vi ännu mer. Sedan var det uppträdanden och jag sjöng someone new i duett med Hannah. Håll utkik på youtube, för man vet aldrig!:d de andra uppträdandena var ganska väldigt dåliga, förutom Therese och Anine som var söta och förstås paradnumret ovan. Linn kan även sjunga märkte jag, vilket förvånade mig en del.

Aaaaniways, när vi satt oss ner för att göra oss i ordning knackades det på dörren och döm vår förvåning…Sandra! Vi visste att hon skulle komma, men vi trodde hon skulle komma och prata om us och alltså att hon dissat oss. Men d’r var hon, rolig som fan som alltid och vi åt en od middag tillsammans även om jag mådde skit. Discot var oproduktivt eftersom vi mest satt och hade trevligt, men att sjunga för att du finns med älskling och Anda gjorde mig så lycklig, ack ja så lycklig så. Sen satt jag och sandra och tittade på när folk nattbadade, och sen vare mars i säng. Hannah hann även svimma av trötthet under kvällen, skratta hysterikst hann hon också med. Sandra var roooolig som hon alltid är, men jag minns inte allt. Några smakprov:
”ni är läskiga, ni skrämmer bort till och med d döda!”
”ni läskar mig!”
”visste ni att det är brist på vatten på jorden?”
”åh, en talande snorunge!”
”jag älskar mycket till dig.”
(skrikande)”jag tycker om dig!”
Hannah: du pratar konstigare än barsam.
sandra: neej, jag pratade bara om min koppekaff!

Detta var bara en hint av hur hon är!:D lördagen var lite sorglig, men jg grät inte så mycket. Långt ifrån så mycket som Hannah gjorde. Aldrig mer sikar. Känns lite…konstigt antar jag. Först skrev jag markerande, undrar vad jag meande med det? Jaja, mer hade jag inte. Skriver några citat jag glömt här nere.:)

Hannah berättar god nattsaga för mig när vi inte kan sova efter en jobbig natt.
”byborna i staden…”
”Så rudolf (varg) slickade jägaren på tån, och då blev han jätteglad, för det var hans favoritställe att bli slickad på.”

från min bok.
”var hon pervers på nåt sätt? Tände hon på skitiga äckliga fyllon?”
”kan du vara snäll och falla ihop i en livlös hög?”

från de små barnen.
”sakta dig, annars måste du kalla mig monster!”
”her Nibar, slå ner mig om du kan!”
”Nu ska jag skrämma dig! Nej varför sa jag så för?”
Jennifer till oss(lilla jennifer, jag mena): kommer jag också att hålla på sådär när jag blir 16?

vet att jag har glömt en massa citat, men så får det vara. Nu lämnar jag, äntligen, så so long sikarsuckerzoch icke-sikarsuckerz!

Kommentarer
Postat av: Hannah

Det där som lill-jennifer sa hörde inte jag? Hur menade hon? Hålla på hur?

2010-07-12 @ 20:21:25
URL: http://moonborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0