diamonds are forever!

Här kommer revy-inlägget! <33 rubriken är revyns tema och intro-låt.

01-man must dance
Halo the diva börjar revyn. biggest bitch ever som vägrar komma i tid och sånt. Gud vad jag hatar sånt, så jag var nära att dra för ridån på henne. Mwahahahaha. Men det vore elakt för alla andra. Hon sjunger ju bra och så, men jag tycker att låten är lite tjatigt och man hör knappt vad hon säger. Dock är låtens underbara skrik-sesion är så awesooomeeee!

02-moving to new york
Herta sjunger denna låt mycket fint med sin lite hesa röst, men det är lite ovarierat och ganska otaktiskt. vet inte om det är trummisen eller herta som gör det?:s

03-californication
Hayat och Julia sjunger denna låt, deras röster är oerhört lika och igår fick julia sjunga så hon hördes. Låten är jättetråkig, men de sjunger i takt och ton!

04-scars
Herta och Sofia sjöng denna låt, och inte så bra. texten och låten är fiin, men alltså..takt och ton. plus i kanten dock för piroth-stämman de tar!!

05-here I am
sista sega numret framförs av Karolin och Julia (en annan julia!) och det låter väldigt bra faktist. Förut gick de en massa ur takt, men nu gör de inte det och det ruuular! fast det är segt.;)

06-mother
extra credit till hayat som spelade mamma i denna presentation!:D denna låt är..braaaaaa. Halo skriker, Jonte dampar loss på trummorna ochalla andra är såå braa! Jag ville inte ens dra för ridån!:D

07-hey stephen
innan detta började spelar martin och agnes som var sånna här som presenterar (hur stavar man det?) för första akten flöjt och det var gulligt. Sen sjöng jag och systra mi, och vet ni? Det dög!:D verkligen jättedög! ibland iallafall...;)

08-young dad
Bernard och killarna (och gilma och kanske någon mer tjej) drar igång dramatiskt. FDe showar och sjunger om att inte vilja bli unga pappor trots alla tjejer de gör gravida. Bernard skriker och det är fiiint!:D

akt två kommer här, och sen hoppar vi över dansnumret. sen sjöng folk från särskolan listen to your heart, och det lär jag ha mardrömmar om!! fast inte deras sång, utan teknomusiken bakom!

11-day tripper
Halo drar igång ännu en låt, och är riktigt bra även om hennes h:n är överdrivna. men de rular!

12-mardy bum
Iiisaaaa! Briiittiiiskaaa! Söt låtis! Och bra sjunger hon också! jag älskar!

13-naive
min syster istheshit! Hon skrålar denna låt med Hannah (eh..alltså nej inte Hannah) och tar revyns bästa (och nästan enda förutom min på en rad och pirothstämman) stämma. Den är otroligt otroligt bra, lite ovarierad, men alltså my harmonising sisteeer!

14-slide
Jag älskar slide. det är en underbar låt. Men Line sjunger dne lite sådär. Hennes toner blir lite "platta" som mamma sa och killen som skulle sjunga stämma sjöng för det första falskt, och sen sjöng han typ inte alls. skumt!

15-sunny
kärlek till denna låt! Ebba Sundberg entrar scenen och alltså hon sjunger så bra och jag älskar låten och hon är typ en gudinna ja.;) hon kan gå högt som fan och alltså, iiiii!! jag vill också!

16-axel
jag säger bara en sak om detta pianonummer. that-man-has-got-fuckin-skills!!!!!

Nu är akt två slut. jag glömde berätta om Apitzschs fantastiska rap sesion om studieteknik innan slita med hannes som beatboxar! såå braaa!!!

17-fell in love with a girl
Akt 3, min favoritakt! Gud var Erik nej tvärtom menar jag i början och i slutet, och det här numret är braaa! Jonas kommer in i päls och konstiga kläder, och är galen och skriker så man undrar om han har någon åkomma. Casse snubblar över sladdar på vägen ut (okej en gång) och jag vill bara säga ett ord till...postorderfruar!

18-you shook me all night long
det finns bara en som Pontus och alla förväntar sig nåt speciellt. Men kanske inte riktigt att han ska komma in i kilt och frack (och jo, han hade kalsonger under, det vet jag med säkerhet) och rocka loss i 190! Han headbangar, slår sönder gitarrer (!) och skriker och jag vet inte mer men mer finns det garanterat!!!

19-four chords medley
jag älskar detta nummer. det börjar med axel som spelar piano och sen drar mohammed igång med bland annat you´re beautiful och forever young. Bernard kommer in och är allmänt söt med can you feel the love tongight med mera och Löfstett vänder upp hela världen med she will be loved. alltså, bara en mening per låt typ. sne sjunger alla fyra, men hayat kommer egentligen inte in förrän hon ylar och sen drar alltihop igång på allvar. Höjdpunkten är take on me där Karolina går så högt så man vet inte vad man ska göra. så kul!!

20-see the sun
Ett av mina favoritögonblck i revyn är när Anna och Stina börjar den här låten. Anna är jättesöt och stinas fantastiska röst..alltså..ååå! sen blir låten dock lite tråkig tycker jag.:(

21-feel
Mohamme och Ebba sjunger duett och det är så fint, så fint, så fint! Ebba sjunger en massa h, men ack, så fint det är. särskilt när de sjunger tillsammans i slutet. jag börjar typ gråta!

22-so do you
ooooooooolaaaaa!! En man aldrig trodde skulle stå där på scenen och sjunga med andré på gitarr. han sjunger så fint och låten är så söt och allt är så fint att jag börjar spasma när jag hör det. varje gång!

23-cupids chokehold
kungen och drottningen av tunas musik, bernard och halo står på scen, nu utan halos jonte och bernards tjej ser man inte heller röken av(rök fanns det förresten en hel del av). Det är helt okej, men han sjunger fel varenda föreställning och ja, alla ville bara upp och sjunga slutsången så. det var ganska underbart. <33 nu måste jag plugga! hejrå!

Kommentarer
Postat av: Anonym

22an (So do you) <33333333333333

2010-06-04 @ 15:02:01
Postat av: Ronja

Stör mig på att bara några få låtar ligger ute på youtube. Men jag gillade bäst den låten som bernard och halo sjunger av de som låg ute.

2010-06-05 @ 14:13:14
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0