he´ll never fall in love he swears,a s he runs his fingers through his hair

Hajhaj!
Ja, får jag be om ursäkt för förra inlägget? Behövde få ut det bara. och onna missförstod mig nog. Jag vill inte springa för att se om någon följer efter. Det var iallafall inte så jag tänkte när jag skrev. Snarare tvärtom, men jaja.;)

Igår pratade jag med älskling från kanske halv tre till halv ett. tio timmar. det enda avbråttet var för lite paj och how I met ur mother med sara och pappa, samt för att skriva mitt downinlägg när hon åt. jag älskar när taylor säger yes i den här låten! Seriöst, få ord är så vackra som ordet yes. i rätt sammanhang. <333333

Iallafall, var var jag? Jo, juste. Vi hann under denna tid med att bråka ett par gånger, ha fina känslor, bli indragna i draman och..prata. jag pratade till och med. det blev vi båda mycket förvånade över. "oh wait..oh fuck! I´m talkiin!" ungefär.:D

idag har jag bara gått upp, ätit frukost och pratat lite mer med allas vår hannah. inte alls vår förresten, min. men jaja. Nu är hon dock på bup så jag blev ensam med regina spector. henne tycker jag dock om.;) och om ni inte har märkt det än så ja, jag mår bra nu också. nej jag kan inte bestämma mig.:D deal with it. nu ska jag och lily allen sjunga om gud. fast jag kan den inte kom jag på, och hon är förkyld. jag har ingen favoritrad i den här låten kom jag på! Vad hemskt! fast jo, kanske jag har det ändå. hemskt vore det annars, men det har jag faktiskt inte i alla låtar. spännande. jag borde showra nu. som typ alltid. jag bör alltid alltid alltid showra, och jag säger alltid fel. det har jag inte tänkt på förrän igår när Hannah sa det.:o jag äro förvånad, och nu jag sluta skriva.

Kommentarer
Postat av: Hannah

How I met your mother är en låt. Med..friday night boys, tror jag. Och nej, vi bråkade inte. Vi...diskuterade! :D Och jag gillade detta inlägg. Sen var det nåt mer, men det glömde jag.

2010-03-26 @ 15:00:07
URL: http://mentalrevenge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0