who are we hating here, and who are we not hating?

haii!
Ja, jag måste väl ta tillbaka mitt straff; även om du deservare! Aparently visste du inte att det var hemskt hemskt hemskt och oförlåtligt att säga så. Nu vet du det, och du pratar aldrig om det mer fattar du det? Aldrig aldrig aldrig någonsin!!

Ja, idag har varit helt okej. Spanskan dög, son också. Slöjden med. Allt var ganska pointless. Musik, svenska och bild som gjorde ont. Agnes igen, men det var mitt fel. Så no punishment.;) nu sitter jag här och mår alldeles påtok för bra. vilket gör att jag mår dåligt. konstigt känns det egentligen. Nu mobbar potterungen ut dementorer, det gillar inte jag. jag gillar dementorer, de är coola egentligen. blinda och hånglar ut folk själar.:D urcoolt, ju. Nu kommer figgy och nej! alla filer ligger fel! det hade jag glömt. Nu hittade jag rätt filis. Fil är faktiskt gott kom jag på idag. Men egentligen bara med russin och banan. jag älskar det! jag vill ha det nu. eller kräm! jag vill ha kräm.;) och fattiga riddare, som vi kanske ska äta idag. Jag blev sugen på det när vi tittade på arn, och är det än. nej, nu går jag här.

Kommentarer
Postat av: Hannah

jag bööör inte läsa din blogg. Det gör bara ont. Jag känner mig obetydlig, obrydd och ickeexisterande.

2010-03-11 @ 09:40:27
URL: http://mentalrevenge.blogg.se/
Postat av: Ronja

Alltså, något du borde lära dig, är att tillåta dig själv att må bra. Du låter inte dig själv må bra, set syns ganska tydligt. Så fort du mår bra försöker du verkligen komma på något att må dåligt över, så ser det i alla fall ut. Det böör man inte gööra!!!



Fil med banan, usch! Fast hallonkräm är gott..

2010-03-13 @ 08:53:24
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0