helg igen!:D

Omg, ofta det är helg redan! I löv it so muuuch!:D

Denna dag har varit ganska epic. Imorse började den jättebra med väckning från älskling och då blev jag otroligt lycklig.:D skoldagen började med jätterolig spanska då vi förklarade ord.
Sara(på spanska this is): när man är sjuk, då blir man varm och då..
jag: feber!
sara: du uttalar det fel.
susanne: men sara, är inte det där en månad..?

Agnes: es una cosa. o casi es una cosa. es una casa!

Tora(ska börja precentera nåt på spanska): ...haj!

Ja, sen hade vi konstig so då vi mediterade. Sen slöjd som också var awesome då jag och Agnes lekte jeperdy om varandra. Jag kan inget om agnes och hon kan allt om mig, och jag har för många kusiner. Det var för att min faster inte hade någon kontroll, sa hon då. Sen fick hon veta att hon kände min faster. o yeah.:) sen lunch och sen musik.

Då repade vi hey stephen så det dundrade med olle och hela köret. fan vad jävla fucking bra vi håller på att bli!:D:D kanske. ;) och sen svenska som sög och tea när jag och Kirre jobbade med mitt arbete som jag sliter ihjäl mig med.

Sen åktes det till tina under hejvilt debatterande om onyttighet och väl där gick det riktigt bra. för en gångs skull var vi on the same page hela timmen! Detta har typ aldrig hänt.;) Sen väl hemma pratade jag med min älsklingsunge och vi hade allmänna skrattspasmer åt ljusa fönster och hade kul. Sen på sånggruppen sjöng vi en läskigt svår låt, och nu är jag här i all min stråland glans. I am a happy kid.:D har inte ens gått sönder än idag. me lovie!!!

Kommentarer
Postat av: Hannah

Trodde du hade börjat bli lite skonsammare mot mig i din blogg. I was wrong. Aj.

2010-05-12 @ 22:18:17
URL: http://mentalrevenge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0