from school, published now

Hajhaj!
Nu är det matte och jag börjar på mitt inlägg som jag väl skriver klart i eftermiddag. Har ändå för mycket ångest för att räkna och dessutom är mina uppgifter udda och olika alla andras. Ingenting fattar jag.

Igår var minst sagt en lång dag, och tidigt började den med skola. Inte tidigare än vanligt, så varför jag skrev tidigt vetefan. Aaaanyway, dagen böörjade med…nåt. Oj fint extra ö. jo, den började med tal. De var ganska trevliga, har jag för mig, och på engelskan ”jobbade” jag. Jag är inte ambitiööös. 

efter lunch var det matte och sen naturkunskap ångest ångest ångest. Har inte mått sådär dåligt på länge tror jag. Vi skulle ha redovisning ifall ni undrade. Hemskt vare. Sedan var det esv som var rätt okay. Först hade iv allsång på we will rock you vilket var ganska kul (eller också rä ajg korkad, ävlj själva vad ni tror) för sen skulle vi göra det på lektionen också. Det var jätteroligt.:D sedan var det sånggrupp med min kära syster och mindre kära (hon kanske är kär förresten) Sofie. Vi sjöng I say a little prayer for you som var hööög (och så jävla förvånad jag blir).

Sen hämtade pappa oss för vi skulle på galakonsert. Vi gick och åt på burger king (och vid det minnet blir jag lite lätt euforisk, för jag är hungrig) och sen köpte vi godis innan vi gick för att se detta. Mamma var med i värsta körgrejen med typ 500 personer (456, om någon är intresserad) om ni inte hade hört om det. Vilket ni ju omöjligt kan ha.;) jaja, vi tittade på detta och Björn Kjellman var där!! Han är min idooool. En av många. Han är känd för att kunna alla deltag i eurovision någonsin och jag sa till Sara ”är du med på att ropa ett år?” men det varh on inte. Sen bad han om ett istället, men ajg skrek inget. Men han är så sjukt bra och cool och framförallt rolig!
”här är trumpetarna: Johan Eriksson, Simon Andersson, Rasmus Andersson och Per Ivarsson!”(jag kom ihåg alla utom eriksson så jag kallade honom johan, sorry man!)
*klappande
”vilka tradiga efternamn ni har! Ivarsson lir liksom tjoho! Ni måste antingen skaffa ett artistnamn eller gifta er med invandrare.”
han dömde även ut roger andersson (på Sara-skånska, itne för att någon vet vad det är) och Fredrika Persson för samma sak. Underbart.:D Sara och jag hade även roligt åt ordet ”strövandes” och en massa annat. Nu tänker jag sluta min mattelektion och äta lunch, jag hann klart med inlägget! Vad cool jag är. Men nu kan jag ju fortsätta tills vi slutar. Fuck maths everybody.:D eller gör inte det. Men ni fattar. Snart är det maaaaaat. Jag svälter. Som jag oftast gör. Juliet sjunger i mitt öra och alla pratar omkring mig. Misstolka icke. Oj, där kom det musik från nåt hörn och vi slutar om 2 minuter säger patrik. Tack patrik. Nu kom läraren in och hämtade ut Adam. Han skulle få veta hur det gick på provet. För mig gick det helt okay. Vg. Fick även vg+ på naturkunskapen. Yay.:D alla engagerar sig i spykens purjolökslek. Alla ska, som jag kanske sagt, döda varann med purjolökar och bananer. Kalleogge (undrar om man stavar det så, det är så roligt så jag var tvungen) ska döda någon. Nu är det slut, vi ska gå och äta. /Tatiana ja hon skrev inte hon sa det. God dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0