jag. hatar. gitarrer...

vispen: Det hade ju varit en väldigt vettig sak att göra, tyckte jag, men Onna höll inte med. om man skulle ringa någon hade det ju varit dig, förutom mig då kanske, men mig ringde hon ju...uppenbarligen.;) och jag följer väldigt många fanfics. väldigt många. i bokväg läser jag just nu "cojote blu", som nog inte stavas så, av Christopher Moore (en brilliant, om lite galen, författare).

jag var alltså och såg "horrible bosses" med pappa denna afton. och det första jag kan säga är: the bosses were horrible. för det vaaar de verkligen! herregud. filmen i sig var himla irriterande, underhållande och...ganska konstig. men jag gillade den, och det trots alla killar som deltog. tänka sig. min favoritkaraktär hette "motherfucker", och han var jättesöt. fattar ni då hur konstig filmen var eller? on a side note: han hette egentligen dean...tror jag det var. aja.

och sen dess har jag suttit här...för utom när jag tog fram den där onda, monstruösa gitarren. det slutade med att jag spelade de två ackord jag kan ordentligt och sjöng "this guitar is stupid" och andra fina rader, ganska seriöst till slut. jag kommer att få ig i gitarr. helt seriöst jag är fucked. orka fula gitarrer, orka tänka på dem, nu går jag.

Kommentarer
Postat av: vispen

Ja, att spela gitarr verkar svårt, jag har funderat på att försöka lära mig det men vet inte om jag orkar.

Filmen verkar vara horrible precis som du säger :)

Var följer du alla fanfics då? På någon hemsida eller?

2011-08-21 @ 16:03:51
URL: http://vispen91.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0