ny livsplan/pepping för Emma Carolina Rävås

-om du tänker att du ska göra något, kan du lika gärna göra det. det är bara patetiskt att låta bli, speciellt som det är så små saker!
-celibrity crushes är hälsosamt och ingenting du behöver gömma dig för, förklara eller förstå.
-huset består av mer än ditt rum. du kan faktiskt ibland gå ut i köket, sätta dig i vardagsrummet (den enda gången räknas inte) eller ner i källaren. var lite med din familj kanske?
-skriv. du kan. det här är svårt och känns oöverstligligt, jag vet för jag är du, men du måste skriva. alla tycker inte att du är lika värdelös som du!
-bara för att det inte låter bra, kan du ändå säga det. allt gör nemligen inte det. omöjligt, jag vet. men försök iallafall. du vinner sjuka mängder respekt på det.
-formalitet betyder inte att någon är arg på dig. itne nödvändigtvis iallafall.
-du kan göra saker fastän någon annan inte vill att du ska göra det! använd vilka ord du vill, lyssna på vilket musik du vill och skriv vad du vill. för det är bara du som vet.
-kom ihåg; var arg när du är arg, ledsen när du är ledsen och viktigast av allt, glad när du är glad!
-kom också ihåg; att vara arg och att vara bitchig är inte samma sak. de är ganska nära, dock, så det gäller att hålla koll!
-gör som du lovade att göra i början av året. skärp dig, emma. och du måste älska att skärpa dig, för annars är det ingen idé.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0