I´ll spend forever wondering if you knew

hejhej
okay så universums konstigaste dag är till sin enda. eller inte riktigt men ja. Den började med kör där jag blev förföljd av en basstämma som aldrig slutade och sen film på kuhi:n innan lunchen. Denna bedrev jag med aron, viktor, rickard och maja och vi konverserade om allt möjligt och jävligt omöjligt så som friday (man kan tydligen diskutera den låten väldigt länge...), alla mina gurkor (aron resonerade så att om jag åt myyycket gurka skulle jag få i mig näring, jag vet inte det jag men okay det är gurka liksom) och min kära Bianka (Viktor kom ihåg vad hon hette, men aron visste inte ens vad käpp hette. det visste viktor, men han sa "blindpinne" bara för att jävlas för vilket han blev slagen. det här är världens längsta parantes!). Vi gick sen till palaestra (eller inte rickard och maja, de går ju inte i vår klass fast hur skulle ni kunna veta det) och pratade om vad som skulle hända om det kom en bil. Vi kom då fram till att jag skulle dö, aron skulle bli svårt skadad men viktor skulle hinna undan för han var längst från vägen. Muntert va?;)

väl där såg vi en folkmusikkonsert där vi lärde oss att man gör träfiskar i finnland. man har ju inte så mycket annat att göra, om man säger så.;) vi gick sen tillbaka och hade engelska där jag redovisade och matteprov och jag vet inte hur något av det gick. har varit hemma, pratat med både hannah och linnsie och suttit här. dagen bara gick. nu kommer lite prat om hur jag känner mig, ni behöver inte läsa det. satsradning, var det där...om någon undrade...

jag kan inte vara ensam. jag blir galen så fort jag är det. åt ena eller andra eller inget håll. nu menar jag verkligen galen. jag kan inte funktionera utan anting den ena eller den andra. det där makade ingen scence för någon. men så är det. jag måste vara antingen hel åt ena eller andra hållet. att sitta här är fan inte ens ett alternativ men jag måste ju det och jag klarar inte det. jag måste göra något. jag måste ut. jag måste sluta. jag måste skärpa mig. jag vill bara sova nu ärligt talat. slippa tänka. sluta kolla facebook emma det finns ingenting där lev med det. gå och lägg dig emma. godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0