oh so stuff can´t escalate, you say? I can escalate, dammit.

hajhaj
agnes: se rubriken. muha. nej, men jag tycker saker kan eskalera. faktiskt!

idag har jag varit kulturell och sett lels julkonsert. detta var, om vi ska vara ärliga (och varför skulle vi inte vara det, det vore ju meningslöst med en blogg med lögner i) var det ganska tråkigt. De sjöng och spelade och dansade som de bör, men oh fortuna var ganska awesome om man säger så.:)

Sen har jag också ätit middag klockan halv elva på kvällen (alltså för typ en timme sen), smsat med Agnes, chattat med älskling, mått jättedåligt, obsessat, sjungit, skrivit lite på låten, druckit julmust...det var en jävla massa jag har hunnit med idag alltså! skrivit på historian är dock inte med på listan. det har jag nämligen inte gjort. nemligen? I have no idea. nejmen snart ska jag väl sova antar jag och hoppas att inatt blir bättre än de tre föregående nätterna. på antingen det ena (God let me burn in hell) eller det andra (oh sweet mersiful pease). Min blogg börjar spåra ur. men som onna skulle säga, den började ur spår. eller var det jag som började säga så? Det är iallafall ett jag och onna-uttryck. eller var. länge sedan jag använde det. note to self: använd det, det är awesome! jag satsradar. det är fult. men det blir så korta meningar annars tycker jag. eller man kan väl inte tycka någonting om hur långa meningar är. antingen är de långa eller så är de korta, end of story. spännande story liksom. storyn om meningars längd. en bestceller, lätt. och ack om allt bara kunde lösa sig som på någon jävla kemilabb från högstadiet eller något. inte för attjag minns en enda sådan. det gör jag inte. bra att man lär sig saker i skolan alltså verkligen. meningsfullt detta inlägg är. jag orkar inte med det. vad är klockan tro? hm. snart kan man gå och lägga sig. det hade jag ju redan skrivit om, och det var 9 minuter sen jag skrev den förra meningen. dags att skriva ett citat och sen avrunda. och jag tänker inte förklara det, för det var logiskt och då var det inte kul längre.

jag: vilket fult namn!
hannah: det är ju jättegulligt! jag vill ha en kyckling och döpa den till det.

Kommentarer
Postat av: SB

Stressigt i jul? Har du tid att träffas? Smsa mig!

2011-12-18 @ 19:26:40
Postat av: Anonym

well ofc YOU can escalate, you're a person dammit! A thing can not perform a verb. It it not capable of action that requires thought and decided action. A person can and that is what defines living and dead, the ability to out of what it's got, perform an action.

2011-12-18 @ 21:07:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0