okay, let´s collect ourselves shall we?

hej!
ja, alltså förlåååt för förra inlägget. shit alltså. problembarnet emma rävås bör inte blogga. nu ska jag alltså skärpa mig, och skriva ett inlägg.

idag har jag först haft spanska och sen varit på mejeriet och kollat livemixning. allmänt teknikblabb, var detta. mycket förvirrande, men jag har nog aldrig tyckt att saft var så roligt.;) sen åkte jag till syncentralen och pratade med ann. hon och någon brud hade kommit fram till att jag skulle ha samtal i förebyggande syfte eller någonting. så jag ska prata med någon random person vid namn jolanta. tydligen. jaja, jag har inga issues med det, så.

sen var det ju luciarep. jag tror ni fattade kontentan i förra inlägget. allt var fail. fast rent sångmessigt var det fint, mitt nästansolo funkade riktigt bra och det enda rent tekniska som failade var att körledarna inte kunde någon text och att jag tydligen inte ska få gå in utan ska vänta tills folket har gått in och gå och ställa mig. the fuck? jag känner för att, när de andra går in och sjunger, ta i för kung och fosterland så att det alltså bara blir jag som hörs eftersom jag bara är därinne. det vore sinnessjukt kul! men nej, nu sitter jag här och har ätit kola och druckit cola. för det är allmänt underhållande ja.:D och tiden rinner iväg, jag läser som en idiot. godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0