vem satte Håkan Hällström på vers tre?

hejhej!
Här är sveriges tröttaste pepparkaka i sin mycket failade pepparkaksoutfit. Hell yeah. Det var alltså lucia idag, trevligt värre I hafta say. Vi sjöng hur mycket som helst och mitt "solo" gick faktiskt riktigt bra alla gånger utom första, då cecilia bestämde sig för att ta i för kung och fosterland. bara det att hon är en körledare.

efter skol-luciandet och allt vad det var åt jag lunch med trevligt folk under vilken Petter var allmänt speedad, jag var kategorisk som fan och trevligheterna var många. Vi sammanfattade terminen i en mycket fin mening också: alltid är det någon som stampar i golvet och alltid är det någon som bråkar med Erik. ;) här kommer ett par andra citat också.

Signe: Jag vill ha en tuggleksak med samma konsistens som Erik!

Petter sjunger: Linus, du är som en deg. Du är fin och så, men ganska seg.

jag: är du någonsin seriös?
viktor: ibland.
jag: ...riiiight.
*stund senare*
viktor: när jag är tyst är jag ganska seriös...ibland...

sen hade jag kulturhistoria och gitarr, på vilken det upptäcktes hur fail jag faktiskt är. ;) sen umgicks jag mer med folk, fick underbara frågor av Ana och hade dialogen precis här ovanför bland annat. Sen var det lucia på stadshallen och det gick väl typ bra antar jag. Jag var förädare och umgicks med lelare, men annars så. Dock var det...lite svårt att faktiskt genomföra luciatåget. förklaring? titta på min rubrik...make of it what you will. godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0