I was just sipping on something sweet, I don´t need political process!

Haaiii!
Nej, nu kan jag inte läsa igen. Mög. jo, nu så, success.:) ja, jag har varit i stockholm nu om någon itne visste det. först ska jag dock säga att Agnes skriver söta kommentarer och att is inte är bra någon annan stans i kanske i cola ibland.:D och jag ska aldrig överge denna blogg, onna!! neever eeveer!

ja, i fredags var jag i skolan oc hdet var rätt händelserikt faktiskt. först var det dans på idrotten vilket var koonstiigt med alla könsbyten som hände när man skulle vara dam och kavaljer vad man än var.
aron skriker: fan vad jag är förvirraaad! är jag tjej eller kvinna?

sen efter lunch var det gemu djär jag sjöng min låt, eller början, för min grupp. det gillade folk och Erik sa också att det lät som melissa! så inte okej fast änådå okej. eh, jaja. vi fick fika på ehl:n och sen efter en massa konstigheter åkte jag iväg med tåget. jag hade en taxidriver (om ni undrar varför jag alltid skriver driver så är det för att jag inte kan stava det på något annat sätt) som ledsagare och han kunde inte ledsga så han var livrädd att fastna på tåget. han var awesome..D efter en jobbig och dåligtmående tågresa kom jag fram till stockholm och Hannah!

vi åkte till bro och skoga där vi åt ägg och började se "i rymden finns inge känslor" oj vadå gotländska ellern nåt (inge), innan vi gick och la oss för en lång natt om man säger. first night worst night. eller longest. men worst rimmar. :D

på lördagen...gjorde vi inte mycket. vi åt paj, gick upp sent (fin ordning) ohc såg klart filmen. sen pratade vi en massa och åt chokladbollar och mög. spelade in flumminspelningar av better than revenge och greetings from space och sen såg vi melodifstivalen och music and lyrics.
"här är det stora änglatested...har ni vingar?"
mer prat och sen sömn.

på söndagen åt vi sjukt missbildade ägg (det var ett enormt mysterium...) och pratade och hade det bra innan mor kom och hämntade oss. just det, jag glömde nämna "en vacker blondin, trots att jag var ett svin!" oh so beautiful alltså.:D så vi åkte och fikade på bros badhus där Hannah åt en "samarin" innan vi körde hem henne och åkte för att lämna bilen och sen möta vårt minst sagt konstiga hotell. det var mycket konstigt uppbygd, ivll jag lova. :D där deckade vi lite, vi lyckades stappla bort till mc donalds och äta lite men annars så. :D

måndagen var rätt episk om man säger. det är för övrigt ett av de mest anoying uttrycken jag vet, men jaja.:D inte episk, utan "om man säger". jag säger det hela tiden, och snart kommer en gudomlig understämma. alltså jag hatar understämmor men den är så bra! jajaja, på månsdagen börajde vi med hotellfrukost innan vi tog ut ut mot Nacka för att hälsa på allas vår onna! jag sjöng min låt till hennes pianospel vilket var en syn att höra (:D) och sen kom vi fram till hur tragiska vi var. detta är en något lång historia. vi spekulerade i namn på min låt och onna föreslog föst "de tre små emmorna", vilket jag tyckte var tragiskt har jag för mig. då kom vi fram till att onna är tragisk (från hennes låt tragiskt men magiskt), jag är tragiskare och vi är tillsammans tragiskast! så hon vill att låten ska heta tragiskare. fast nää.:D hon ska få läsa allt och bedömma där, tycker jag. hon är så bra på sånt. jaja, vi gick och åt på en restaurang nära dem och det var gott och trevligt.:D

efter det var det dags för mamma och mig att ha vår egotid och göra stan. xD vi hamnade på någon galeriasak där vi köpte en skiiinnjaaaackaaa till mig, letade efter cowboyboots, jag testade vaniljhjärta till sist (har velat i många år, men det verkar så litet xD) och allt var allmänt awesome.:) sen var det hotellkväll som gälde, ivlken vi fördrev med p3 av allt man kan göra. vi lyssnade på ett sjukt långt avsnitt av musikguiden hela kvällen. där fick vi höra artisten elin rut sigvardsson (ja så sa hon också)s barndomslåtar och alldels för mycket ana van housewolf. vi ville typ slå henne ganska hårt efter ett tag. vi kom också fram till hur anoying folk i radio faktiskt är.
min parodi gick i stil med: ja, nu i programmet ska vi prata om det här. om en stund så ska vi faktiskt prata om det här! ja, efter nyheterna ska vi prata om det här. nu är vi tillbaka och snart ska vi prata om det här! ja, nu ska vi prata om det här. nu pratar vi ju om det här, som sagt. om ni inte minns pratar vi om det här. ja, i programmet har vi pratat om det här. nu ska vi avsluta och vi har ju pratat om det här!
just i detta fall var det rummets betydelse för musiken som var hatobjekted. och anas konsert alltså. vi hörde en hel konsert med ana van fucking housewolf! och folk djublade! vi blev förvånade.:D vi som trodde att alla satt och undrade "vad fan gör vi här?". om ni är intresserade var min kvällsmat den dagen några bitar pasta och kyckling från mammas pastasallad, pringles, daim och sprite. visst är det bra?:D

på tisdagen shoppade vi lite i sickla innan vi gick bort till rytmus där jag ksulle vara i onnas skola. alltså rytmus. daaaa. där hade vi två lektioner: drama (kostym och mask) och bild (ljus). ja, jag vet. såå passande.:D men det var ganska fint, och sen åt vi hos onna och flummade med hennes käre far innan det var gården som gälde. Där gjorde jag och Hannah äppelkaka mednågra andra, men jag gjorde inget. gott var det dock.:D vi hade djupa samtal med vispen och rakel (vi=jag och hannah, alltså) och sen åkte jag hem för en kall natt innan tåget hem igår. igår har jag inget att säga om. jag pratade med hannah och dagen var konstig och dramatisk på konstiga sätt. jaja, det var väl ändå allt?:D siao!

Kommentarer
Postat av: vispen

Trevligt att du hade roligt i Stockholm. Och va? Vi hade väl ändå inga djupa samtal? :D Kram

2011-02-24 @ 15:27:21
URL: http://vispen91.blogg.se/
Postat av: Hannah

Misstolkar ordet pratar som används mycket i denna text Hnmnn...



Förresten, mobba inte mina samarin/masarin-problem! Inte mitt fel ju!



Love yah!

2011-02-27 @ 02:53:20
URL: http://horseheart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0