and guess what, I´m off again

yeah...to gotland and ängelholm. but I may be bringin the computer to the later destination. och jag sitter mest här och känner ingenting alls för närvarande. förutom törst! jag har dött av törst hur länge som helst. och lite lätt beslutsångest men det var värre igår. om jag ska skriva om vsd & kam & tof eller om jag bara ska låta det som var vara. åh om jag bara kunde ha en åsikt och bara hålla fast vid den, oavsett vad folk säger. never gonna happen and I know it, though. miss lee låter som en häxa, och henne ska jag snart se! och dolly parton två dagar senare!! och wt två månader efter det! how bloody awesome? och nu tror jag att jag ska läsa lite nytt moore som jag har fått och gå och lägga mig, iallafall ganska snart. me likie. och imorgon...gotlaaand! wait what?

Kommentarer
Postat av: Hannah

..och hälsa på mig. Du verkar ha glömt att säga det här... Hmm. Låt vara! Förstör inte fina fanfics!! Var stolt över din bardom istället.

2011-07-29 @ 04:10:39
URL: http://mychemicaladdiction.blogg.se/
Postat av: Anonym

waaiiiit what?

yup som hannah, förstör dem ej, ändra dem ej, gör om gör nytt, men behåll de gamla. gör helt om och gör nytt fast ändra inte det gamla... ta idén och börja om med en ny kula på samma grund...

/Blubben med blubbiga blubb

2011-07-29 @ 12:45:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0