emma, tygndkraften och allt annat som händer

så efter en massa matteplugg och en kaosnatt gick jag den här dagen till mötes. I sann tisdagsanda frukosttalkade jag med Onna och förklarade då hur det var att gå i skolan. "Det är som att sväva några centimeter ovanför jorden, och du får aldrig ramla ner". hon tyckte detta verkade jättetrevligt. hint: det är det inte. och Melissa horn är egentligen...skadande. men hursomhelst...

började med att få veta resultatet på historiaprovet vilket jag nästan blev nöjd med fast ändå inte riktigt liksom, för att sen göra matteprovet vilket verkligen inte gick nåt vidare. euw.:( hade sen lunch där provet diskuterades och alla överträffade varandra.
linus: jag kunde inte sista uppgiften...(side note: jävla hypocrite, du kommer få mvg, så shush.)
jag: jag skrev ingenting på sista uppgiften.
signe: jag hann inte med sista uppgiften.
jag: alla överträffar varandra.
viktor: jag överträffar er allihop. jag skrev ingenting...på någonting.

sen hade jag fansy möte, och sen håla som jag mestades spenderade med fia av alla människor. hon sjöng i ett hus vid skogens slut (den är catchy!) och vi sjöng en jättefin version av the only exception där jag sjöng så sött jag kunde och hon var...kör av något stört slag. hon är söt hon.:) sen sjöng jag sjukt bra på sången (:o) och spelade helt okay på gitarren och hemma har jag inte gjort nåt men vi slänger till med ett citat och så får det vara.

Sara spelar wordfeud(vad annars): gnu!
mamma: ja, det är ett ord.
sara: fast jag har inget g. ...eller n. ...eller u...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0