to the devil with incompetence, to the devil with you, to the devil with this fucked up goddamn day

jag hatar inkompetenta människor. eller inte människorna, men jag hatar inkompetens. vet ni vad jag gjorde igår? jag tog en risk, förstår ni, och gav tatiana en konkret arbetsuppgift. "kontrollera att punktskrivaren fungerar" sa jag. hon sa att den gjorde det. men vet ni vad hon faktiskt gjorde? hon kollade om punktmaskinen fungerade. den är inte ens digital. varför skulle den inte fungera? och man kan ju tycka att det är ett lätt misstag att göra, men. nej. inte efter ett år och lite till i jobbet. man ska bara kunna det. jag ska inte behöva förklara vilket maskin det är. men det slutar inte där. när hon fixat något som skulle hjälpa henne kommer hon och säger "emma, har du en kabel?" jag undrar "vadå för en kabel...?" och hon svarar "en sån som man har. jag vet inte." men jaha. jamen då var det ju lätt att svara. jag orkar inte. och så får jag veta var rektorn att någon frågat honom varför tatiana inte är där och sagt att de känner ett onödigt ansvar för mig. men alltså omg. 1) prata med mig då för helvete, vad ska rektorn göra liksom? och 2) vet ni över huvudtaget hur jobbig hon är? och just det, 3) om ni inte vill gå med mig och vara med mig, var det inte då. jag behöver inte någon fucking syndomtyckning. jag undrar ju bara vem det är som inte vill hjälpa mig, för det är ju det det handlar om; om man är någons vän bryr man sig inte om att behöva leda personen eller ta mat till en extra person. jag trodde verkligen inte att någon gjorde det! men det var ju någon tydligen. som inte kan prata med mig utan måste gå till rektorn. och vet ni vad som stör mig? att jag inte kan berätta för klassen hur det är. att jag inte kan ta upp det här. för det blir fe. men jag kan ju inte gå runt och undra om folk verkligen bryr sig eller om det bara är som de "känner ansvar". om det var någon av mina vänner eller någon helt annan. jag kommer ju gå runt och vara helt misstänksam mot alla. jag orkar inte. vill ni höra nåt ironiskt förresten? det finns en, eller egentligen två, som har sagt att de hjälper mig för att de vill (även om den ena vägrar ledsaga mig :o). och det är dem jag inte borde få hjälp av. för preciiiiiis så ska det behöva vara. jag orkar inte detta skitet!!!

Kommentarer
Postat av: vispen

Oj oj oj, jag blir chockad när jag läser det här... Vad är det för assistent du har egentligen? Och att någon eller några skulle ha gått och pratat med rektorn om det här med att ansvara för att hjälpa dig, det är ju helt sjukt... Jag skulle ha blivit minst lika arg och frustrerad som du! Jag tycker att du ska ta upp det här med klassen, om man har varit assitent sådär länge och inte ens vet vad en punktskrivare är tycker jag definitivt att det är något som inte stämmer. Att inte veta vilka som tyckte att det var jobbigt att hjälpa mig skulle vara jättejobbigt och jag tycker precis som du, att man som vän lätt gör det. På fritiden då, ska vi gå runt och ha någon med oss hela tiden då också eller? Nej, det går ju verkligen inte...

2011-10-21 @ 18:27:29
URL: http://vispen91.blogg.se/
Postat av: Josefine

Okej, vi har väl inte pratat så jättemycket direkt, och jag är väl inte så värst bra på att hjälpa folk heller (men jag försöker, trust me), men det är väl självklart att man inte hjälper någon för att man måste, utan för att man vill.. Det är ju bara att tänka sig in i din situation, jag hade inte heller velat gå runt med en irriterande sk. assistent hela dagarna.



Förresten taggataggatagga idag!! Ser fram emot att höra dina dikter jättemycket! Vi ses!

2011-10-22 @ 13:54:53
URL: http://intedirektviktigt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0