trevlig älj allesammans!(stavas säkert inte så. men jag tänker stava det så. lev med det)

haii!
detta har varit en underbar dag! jag vet att ni är massa förvånade. men jaja, den började med kör där vi sjöng en massa låtar och bläääeee. Men sedan var det håltimme vilket jag först spenderade med Linus och Elin. Där argumenterade vi väldigt fint, så fint att Linus argumenterade emot säg själv och för oss. Det värsta är att detta inte är första gången.:D sen bytte vi ut elin mot signe, erik, viktor och aron (vänta...var aron där? det var hann ja. whatever.) och då kastades det lappar med wilma på (kast med liten wilma) och pratades älj-skånska (om ni inte fattar vad detta är, så är ni sämstigast ever eller bara tröga. hint: träd. fattar ni inte? men blääää.).

sedan var det engelska och sen lunch då jag och Linus blev fotade under mycket skratt efter som vi var "high like an airplane!" alltså mycket höga. speciellt jag. jag var helt störd. sedan var det mer engelska och matte, och nu ska jag skriva lite citat.

linus: säg vilket argument ni vill så kan jag argumentera emot det.
elin: men du är ju lite korkad också, Linus...

wilma(ja, samma som kastades): men va, får hon gå från lektionen bara sådär?
lärare: hon lovade att plugga hemma, och så hade hon faktiskt ett giltigt själ. ...som jag i och för sig har glömt bort...

och så gårdagens sötaste:
linus: varför är inte liv här? I miss my life!

Kommentarer
Postat av: Anonym

... jag behöver sova nu... xP vrfr äre så förbannet svårt å sova emsi?

/kraken

2011-10-16 @ 10:59:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0