hellre en sverigedemokrat i landskrona eller tio i riksdagen

hejhejhej!
nu har emma varit på humorfestivalen igår och idag. vi tar det från början, för det brukar vara bäst, och det började med simon svensson, lena frisk och thomas pettersson. Jag har satt mig i sinnet att alla komiker ska få ett citat minst i inlägget, och det kan alltså ta sin jävla tid att skriva! just nu funderar jag på vad för kul lena sa, eftersom jag har försvarat henne en del. alla dissade henne. vad sa hon isåfall? vi tar de andra två först så ser vi sen. okay?
simon: nu ska jag berätta något riktigt konstigt. det är så konstigt så till och med harry potter skulle tycka att det här, det var jävligt konstigt. (det han skulle berätta var att det flög en and rakt in i hans ansikte och den dog. ddet var för övrigt inte sant. alls.)
thomas har peptalk: man ska vara gla och vara nöjd med det man har. de på idol till exempel, de sjunger jättefalskt och så blir de jätteledsna. men du kan ju inte sjunga fan, gör nåt du är bra på istället!
okay jag har kommit på att det finns ett par pojkar i nästa förestälnning som jag seriöst inte kommer ihåg ett ord av, så vi låter lena vara. men för att hon inte ska känna sig mobbad, så kan jag säga att hon och sara kan bonda i en klubb som heter "vi som går för långsamt med våra högtryckstvättar".

aja, sen gick vi med cia och johanna och åt pizza/glass/äta alla andras mat (jag) innan "norrländskt" med en massa norlläningar. där var det fyra personer: elin norden, någon grabb som kan ha hetat niklas (vet ni, jag tror jag var trött.), ola söderholm (vem fan är det? justeja! det var han som såg ut som björn gustavsson, vad sa han?) och ronnie eriksson (inte onnas pappa). som ni nog fattar blir det bara två som representeras, men det en del; elin är ju med i rubriken och allting.
elin: jag köpte en sån här portabel dvd häromdagen. vet ni vad jag fick med? en fjärrkontroll...
ronnie: så, allihop, framtiden. är ni för eller emot?
ronnie: min kompis, han skulle ta livet av sig genom att hoppa framför tåget. han frös nästan ihjäl!

vi går över till denna fina dag, som började med q.i (det jag också såg i våras fast då hette det nåt annat). där finns det väl inte så många citat, efterso mdet inte var ståupp, men grönland kommer alltid ligga mig lite närmre om hjärtat alltså. och de stälde frågan "vad hände den tjugonde februari 1753?" och svaret var "ingenting alls". om ni vill veta det är, så kan ni se det. det går på engelsk tv och skit. där är stephen fry programledare, och han är för pappa vad annika är för mig. en smärre obsesion alltså. påtal om annika, så kom elin från östersund! hon lääät som hon. *fangirl-moment*

sedan åt vi på saluhallen, satt och drack cola på någon random uteservering och hade det hur bra som helst (sol ju!!!) innan vi såg "bara brudar" vilket ironiskt nog blev smått avbrutet av brabben bakom oss som förde ljud. där uppträdde iallafall elin igen, yvonne skattberg, ann vestin och elina...nåt namn man inte kan uttala. elina blir nog inte representerad, för hon var dryg. det var ann också men hon blir det nog ändå.
yvonne: jag såg alla barnen leka uppe i ett träd häromdagen. alla satt högst uppe utom en som satt där nere. jag tänkte "mobbing!" och kollade om han var okay. "jadå! vi leker hyreshus, jag är första våningen!"
ann: jag ska stämma träff med sj:s chef och sen komma tre timmar för sent!

det sista vi såg idag var, faktiskt, ganska gripande. "en jojo-bantares bekännelser". mer en föreläsning, men roligt ändå. och så sjukt bra! fast jag tyckte hon skulle prata om alla vi som blir anklagade för att vara anorektiker! vad är det för skit att säga egentligen? då har man ju plötsligt någonting att förlora! förstår itne varför detta aldrig uppmärksammas. hursomhelst, ska jag gå nu och ha det fortsatt bra! kärlek till alla och whatnot.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0