ni vill att jag ska älska, men det finns inget unikt i det

hejsvej och sånt!
Nu har jag haft påskhelg med min älskade Onna! (lagom ironiskt ordval med tanke på rubriken, ajaaaa)

Hon kom alltså hit i torsdags kväll, och i fredags började vi etablera någon slags rutin. Vi gick till konsum, hör och häpna, och sen firade vi påsk hos mormor. Först hade vi dock äggjakt, på vilken jag var awesome och klurade ut hela ledtråden bara sådär! men jaja, hos mormor åt vi och tittade på snabba cash, under vilken jag och Onna utnämnde oss till homies eftersom vi inte ville vara brodrar. så nu hon vara min homie. <33

I lördags skulle vi åkta till malmö, men det blidde inte så så vi åkte till nova istället. där införskaffades det skor till lilla mig (de första vi över huvudtaget såg, hur awesome?) och fikade. Vi såg också på tv på kvällen, vilket var extremt awesome. vi lärde oss då att man borde dela ut höstlöv istället för reklamblad och att bamse har hookat up med brummelisa. så kan det vara...;)

i söndags var vår stora plan att baka chokladbollar, vilket vi också gjorde. sen bestämde vi oss dock för att åka till Agnes och studera när hon bakade en tårta åt Saga, och senare gå på en walk där både Agnes och Onna försökte driva mig över någon slags edge. D_e failade, men Agnes var inne på ett bra spår i ungefär tio sekunder för att sedan faila igen. xD vi fick då också lära oss ett helt nytt sätt att tänka på flyttkartonger och hur länge man egentligen kan lyssna på en låt. På söndagkvällen tränade onna (ja, jag vet) och vi tävlade i så ska det låta vilket de vuxna+onna vann. inte okay! ;)

Igår då, ja då gjorde vi inte så mycket på dagen. Åt pannkakor med Sara, Elvira och Lisa (vilka nu är i budapest! yaaay!) och sen åkte vi och såg min mor sjunga! alltså solosång, på popkollo madam. så jävla hardcore mamma jag har!:D:D hon var riktigt duktig och spelade bas och allt vad det var. helt crazy.:D

idag var Onna på spyken med moi, minsann. Aron konstaterade ganska snabbt att "det finns inga tjocka blinda människor", Tatiana bjöd oss på glass och Elin försökte i vanlig ordning peppa mig (<33). jag och onna sjöng stämmsång med Elisabeth och sen åkte hon hem, och nu sitter jag här. helt slut är jag. har sovit jättedåligt av någon anledning, vaknat och drömt och till och med trott att det ringde på dörren. så jag gick och öppnade mitt i natten eller något. det...var ingen där. xD men jag har drömt en massa konstiga saker, och ska nog sova väldigt tidigt ikväll tänkte jag...;)

Kommentarer
Postat av: vispen

Åh, det låter ju som att ni hade några underbara dagar tillsammans! Kul att du har en mamma som sjunger och att du har firat påsk, jag älskar julen och påsken!

2012-04-16 @ 15:13:21
URL: http://vispen91.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0