nothing makes sense today, tjalalalala

oh hi!
lång dag idag. lång är typ bara förnamnet. Började med ensemblerep där mina fingrar värkte (för mycket elgitarr på för kort tid -.-) och jag "kom från originalet". *sigh* låt mig sjunga som jag sjunger, prettyplease. kul när jag får höra det och tea får göra om hur mycket hon vill för att hon måste "skita till det". byta, yesplease? ;)

sen så hade jag idrott då jag och Tatiana gick ut på landet. till verpinge, gick vi. Där lyssnade vi på fågelsången (<33333) och hon var konstigare än vanligt, men det var jättefint. Sen åkte vi tillbaka och hade lunch, och sedan satt jag i något random grupprum och pluggade, såg på när folk gjorde undersökningar och flummade en massa med Aron om en massa konstiga saker. Vi kom fram till att vi båda umgåtts för mycket med viktor, på olika sätt, och att översexuell inte alls är en positiv egenskap (eller jag vet inte om jag lyckades övertyga honom...:s).

Well, sen historia och sen åkte jag till Jolanta. Hon var psykologisk och cool, som vanligt, och sen åkte jag tillbaka till skolan för att träffa Maria igen. hon är så jävla awesome! vi satt på mormors och pratade i två timmar om allt möjligt. hur fint som helst. vi fick veta crazy saker, men tog det med jämnmod och Maria skrev låten i rubriken lite sådär improviserat på väg till bussen. charmigt värre yes. ;) nu borde jag dock lära mig sannolikhet...fml.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0