det är kallt i världen och ingemar pratar waaayyy för fort just nu

så, igår drog skrivargruppen igång med en ny tjej, Vilma. nice person och kul att träffa hugo, anja och niklas igen!<3 vi skrev om utrivna boksidor (jag och hugo fick ont varje gång en sida revs ut;)) och jag skrev en dikt med "en spännande deppighet, som definitivt gav mersmak". random.;)
 
sen hade jag tre timmars körrep from hell inför körfestivalen from hell. opepp? jag? neeveer. except yes very. vi åkte hem med två av mammas körmänniskor och diskuterade om den ena bodde på agnes- eller viktorsidan av vägen. allt med mina begränsade orienteringskunskaper i lund. obs: de bor itne ens på samma väg. men jag fattade sen att, enligt min tanke, bodde hon mittemellan. till slut fattade inte ens jag varför vi hade ett så meningslöst samtal.;)
 
så...skola snaaart då I guess. lite otaggad fast ändå inte äsch skolan är så förviiirrande. folk är där och sen inte och sen igen men ja bara man inte tänker på det så. men jag överanalyserar ju allt, så det är ju lite sådär. men nä, inget deppande! sånt kommer vi säkerligen att få nog av i höst om jag får gissa. men jag vill inte det! jag ska inte deppa i höst, och hör sen! detta ska bli min peppigaste höst någonsin! den ska slå ut 08 då jag minns att jag undrade om jag var deprimerad (news: I wasn´t even close), 09 då jag vaktiskt var rätt deprimerad eller på god väg, 10 då jag kämpade med inkompetens och ett destruktivt förhållande in the making och 11 då allt gick käpprätt åt helvete mest hela tiden. ja ni ser hur pepp jag har varit de senaste höstarna. men i år ska det tamigfan bli ändrig på det! men nu borde jag nog transportera mig till el instituto. siao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0