det är min tur att låta det va, det är min tur att må bra

i juni skrev jag ett inlägg som hette "dags att orda lite om sommarlovet tycker jag". nu minns jag inte vad där stod, men en sak stod det; att jag inte var rädd för sommarlovet längre. för jag var ju det i våras, verkligen panikrädd.
 
men det har varit en fucking fabulous sommar. helt fantastisk med nya vänner, gamla vänner, random situationer och en massa glädje och till och med en smula självsäkerhet. och det avslutades fint, mitt sommarlov, på malmöfestivalen med maria. vi började dock (såklart) med att äta på mormors och prata om sånt vi pratar om, innan vi tågade in till malmölandet och anna ternheim. hon var söt och sjöng no, I don´t remember till vår stora förvåning och glädje. men I say no sjöng hon inte. dåligt anna. ;)
 
sen satte vi oss på en kant för att se chords, vilket jag inte trodde att jag skulle gilla. men fan vad bra det var! timbuctu joinade helt randomly och jag betedde mig som om jag var full medans maria var som ett barn på julafton ungefär. hon...tycker om chords.^^ men sen var det melissaaaa, och fyfan vad hon är fantastisk! blev otroligt hoppfull, tro det eller ej, och taggad på skola eller snarare det som oundvikligen kommer hända i skolan. jag var dah queen of harmonising och melissa var jättesöt med sina små monologer. jag älskar henne.:D
 
så, bättre kunde det inte ha slutat I tell you. och jag värmer bara upp, redding snaaart!:D ett citat, sen sova.
 
jag(lyssnar på radion): den här biten fattar jag inte.
maria: men hon la in nåt weird, nästan...som en låttext.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0