please mind the gap between the train and the platform...

alltså, allt går så jävla bra just nu. ni anar inte! men vi tar det från början I guess...och det började ganska hemskt med projektarbete-information. aaangst. hur jobbigt som helst. :( och alla bara: men hallååå vadå positivt inlägg? jodå, det kommer!:)
 
sen skulle vi äta sallad, men jag och viktor revolusionerade mot salladen och åt äcklig mat istället. alltså en ganska fail revolusion, men what the hell, det var trevligt att catcha up och prata pang prego med honom!:D för övrigt alltid lika kul att börja äta utan att veta vad jag äter. "potatis! någon gratäng, tror jag. *äter* brokoli, är det i detta. *äter mer* aaa vad fan ääär det här för nåt?". ;) han trotsade till och med sin gudance phobia och ledsagade mig fram och tillbaka till green castle och i matsalen! what is the magic. ;) och jag skrev revolusion innan, men jag menade nog revolt tror jag? vad är skillnaden? xD
 
sen hade jag blindaktivitet! alla fick gå och fika blinda. fast ingen fiakde blind, typ. but whatever. ;) alla verkade gilla konseptet, badade i fontäner, käppfektades och hade det bra. ingen visste vad jag skulle göra innan, men viktor gissade att "det har nog med krokodiler att göra, tror jag". hmmm?;)
 
och sen blev det bara bättre. jag och pappa tog oss mot redding! och det började lite intressant, med att jag failade på stationen. kollade hur långt steg jag ksulle ta med käppen, men sen brydde sig inte foten om det. så där stod jag med hela benet mellan tåget och perongen. gotta love it!:D ont gör det, men det gör inget. kul ju. men ja sen flög vi dit (en rulltrappa på kastrup gick i valstakt. whaat.) och åt middag på en pub. det är som vera skrev nyss:
"vilken bra dag, och sen massa konserter och så. livet ser bra ut för emma, woho!"
jag tycker om henne.<3 och just det, projektarbetet är lite fixat ändå, ska göra någonting med Elin, happy times!:) men ja, hejdå och sådär.:) för övrigt så är internet sjukt dyrt här. inte okay!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0