the awesome bad day

vispen: vet du, det har du alldeles rätt i. det är klart man ska fråga saker, folk brukar bara inte göra det. Till detta om introvert: det är (tror jag) när man helst är för sig själv, eller som pappa menar det, att man behöver tid för sig själv lite då och då. jag kom fram till att jag inte är det, för jag mår mycket bättre i sociala sammanhang och blir väldigt lätt uttråkad och rastlös.
 
men trots detta har jag suttit hemma hela dagen idag och haft "depparedag". jag har grävt ner mig i lite härligt oldschool dåligtmående och det har varit jätteskönt! men nu är jag glad igen och ska spendera resten av kvällen med att dricka päronsoda och läsa tof. fabulous enough! kort inlägg blev detta, men det jag inte bry.

Kommentarer
Postat av: vispen

Ja, just det, jag tror att alla är introverta ibland, ingen vill väl umgås med folk 24/7? Jag är nog inte särskilt introvert för om jag fick välja skulle jag alltid umgås med folk, förutom kanske några timmar per vecka då jag fick en stund för mig själv, tycker att det ibland kan vara skönt att vara ensam på kvällarna också men det är inte ofta det händer, känner att jag lika gärna kan vila i vänners eller pojkvännens sällskap.

2012-08-06 @ 01:00:58
URL: http://vispen91.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0