it´s all bout the food, biatches

ja nu tänkte jag skriva ett helt inlägg om att jag ska äta lunch. varför då? det var bara nåt jag fick för mig att göra. en av anledningarna kan vara att jag är hungrig, men inte får äta lunch än eller får får jag väl men jag tänkte vänta på att alla andra kommer tillbaka från eoshallen. egentligen vet jag inte varför jag ska sitta här och vänta för, men nu blidde det så. varför är jag inte på eoshallen? jo serrni jag skulle simma, men sen så blidde det inget med det för hela badet var fullt med random ungar (okay det kan diskuteras) så vi gick tillbaka.

Jag har bestämt mig för att alla blogginlägg inte måste vara så djupa och att jag trots att allt (en sak ehehe) är emot mig så ska jag säga till mig själv "Emma, detta är en bra dag! precis som imorgon och i helgen ska vara bra! oavsett vem som är inblandad!". precis så ska jag säga, men hallå jag skulle ju prata om lunch! det är faktiskt riktigt god lunch idag. fiiiisk. remoladsååås! jag älskar remoladsås massaaa. min lugg älskar jag dock inte. den är ivägen. hela tiden. och snart vill jag gå! detta är ju övertråkigt. och jag är hungrig. någon gång skulle jag vilja ta reda på hur många gånger jag har pratat om mat i den här bloggen. av någon anledning tror jag att det är ganska många gånger. ;) jag pratar ju om att jag är hungrig rätt ofta och annars om vad jag har ätit, om fika, om cola (det kan bli en helt egen undersökning bara det xD) etcetera etcetera (naaawww etcetraaa! så länge sen ju!:(<33). hon där ute lät som michelle. det...var inte michelle. det är ett fint namn, för övrigt. folk har så fina namn! nu kan det väl gå lite fortare med tiden, för jag vill gå och äta nuuuuuuu! jag kommer säkert inte hitta någon iallafall. mög. men nej, nu gnäller jag ju igeeeen! att det ska vara så satans svårt att bara vara positiv alltså. nu kom tatiana in med buller och bång. hej tatiana!:D undrar var hon är när hon inte är här. det är ju liksom här hon jobbar. makes no sense? snart är klockan halv, men vi skulle gå typ kvart i sa hon. folk, kom tillbaka! inte för att jag skulle märka ifall de gjorde det. men ändå liksom. "vad snabbt skriver du!" säger nu tatiana. I indeed do cause I am epicawesometastic! yup. that´s meeee.

Okay nu tar vi ett nytt stycke bara för att det är awesome. jag vill ha mat, för att återvända till inläggets tema. mat, vill jag ha! halv är klockan nu. jag har ändå bloggat i typ en kvart. skaffa dig ett liiiv emmaaa. och nej, att kolla din mail räknas inte. speciellt som du inte hade fått några mail. och jag förbjuder dig också från att skriva något på facebook idag ifall du inte har något att säga. ja, livet är hårt, men idag får du inte göra det. tyvärr. jag vill gå snart! jag byter person lite som jag vill, men det vet ni nog redan. klockan är nu 32. yaaaay. jag kanske kan gå typ tjugo i, alltså om 7 minuter nu (I know, en minut till, victory). snart är januari slut. det är ändå ganska awesome. februari, liksom. bara sådär. extra lång, till och med. hoppas det blir en trevlig skottdag. den är ju en onsdag, om jag inte missminner mig, så det är tveksamt att det blir det. om ska det nog ändå stå där, inte att. det blir nog en mer fullständig mening that way känner jag. jag kommer få wiplash av min lugg! och nu trodde jag att min dator hade hängt sig. jävlar vad rädd jag blev att detta inlägg bara hade försvunniiit! det vore ju kaos. det är ju...5+14+10 rader. alltså 29 rader! det var som satan. och nu tror jag att jag går. fast jag måste ju ha 40 rader först! sådärja.:D hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0