barty the blackbird is back!

marie: Ja det får jag absolut göra! om det blir varmt nåt mer i sommar, that is. ;) och känn dig inte skyldig, om du inte hade föreslagit det hade jag ju fortfarande inte haft något att göra eller hur? Och du underhöll mig ju via sms också :)
 
så, till rubriken...minns ni barty? han bodde utanför mitt fönster de två senaste somrarna, men i år trodde jag jag hade förlorat honom. tills idag, när han dök upp igen i värmen! lyckaaaa! :)
 
jag har faktiskt njutit av vädret bäst jag kunnat idag. i förmiddags satte jag mig ute och njöt av cola (känslan när man, för andra dagen i rad, tror att colan är slut och så bara får man ett glas!), pang prego och the ppp (pretty pretty playlist). men den är lite för kort, så jag måste utöka den! sen åkte jag och åt på kulturkrogen med mamma, syster och mormor och det var gott och sådär men jag mådde inte så bra så vi åkte hem och efter att ha våndats i någon timme är jag nu på benen igen med ett chokladsug som heter duga! to the affär I go när pappa kommer hem, varesig han hittar sitt kort eller inte. moahahaha! ...evil laughs for no aparent reason is fun!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0