den sofistikerade bävern på färdtjänst

(skrivet igårkväll)

vispen: Ja jag tänkte väl det. Det är en ganska bra gissning vad det än är jag pratar om, faktiskt. xD och det skulle jag gärna göra, men det smått ironiska är att jag inte kommer ihåg så mycket av drömhelvetet längre. Kommer ihåg att den människa vi båda syftar på stod utanför vår dörr helt plötsligt, som ofta händer i mina mer crazy dagdrömmar eller vad man kallar det (dagdrömmar låter ju bara töntigt -.-) och sen att allt på ett eller annat sätt blev jättebra och sådär. Minns mest känslan och att jag verkligen hoppades att det itne skulle vara en dröm när jag var i den.

(varför håller jag ämnet för samtalet anonymt egentligen? please, alla vet. och om man inte gör det är det, bevisligen, inte speciellt svårt att ta reda på det. men ja, whatever...)

 

så, till den någorlunda udda rubriken. det var en kvinna i växeln på färdtjänst igår som pratade en lite mer städad version av elgskånska, och då ville mamma att jag skulle fråga henne om hon var världens största bäver på riktig elgskånska...men det blev inget med det. xD så därav den.

 

så, jag har inte gjort någonting alls sen sist. ätit middag (dagens första riktiga mat, yay) och läst lite fanfics och varit ute och gått. tänkt, sådär som jag gör. på sånt ni redan hört femtioelva gånger ungefär. ;) och nu ska jag nog gå och lägga mig, tror jag. wish me luck med det projektet, för med alla de här tankarna lär det bli fler drömmar. men jag har barty the blackbird här utanför som tröstar mig redan innan jag blivit ledsen, för han är bäst på det sättet.:)

 


Kommentarer
Postat av: Queen Tiara

Jag har skrivit ett svar i min blogg :)

2012-07-27 @ 09:51:18
URL: http://queentiara.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0