en lista på alla mina tvångstankar, eller iallafall de jag kommer på nu

-dörrar ska vara stängda. speciellt min egen och badrumsdörren (alltså alltid, vissa tror jag menar när jag är i badrummet själv och tänker "jamen obviously", men alltså annars också). om det är möjligt ska fönstren vara stängda också. helt stängt ska det vara, inte sådär töntigt halvstängt. usch.
 
-jag går alltid runt stolen så att jag får sätta mig från vänster. har inte ens märkt detta själv förrän idag när jag var tvungen att göra det ganska omständigt. weird shit.
 
-ska man dra in stolen, ska den stå centrerat thank you very much.
 
-sjunger någon om alergi måste jag sjunga "could you be alergic?". det är vad jag kallar en tillverkad tvångstanke, alltså en man skapar själv och sen inte kommer ifrån.
 
-ännu en sådan är ju mitt behov av att säga "fucking kant!" varje gång jag går upp eller ner för en speciell kant på spyken. ja´g glömde det en gång och ville verkligen gå tillbaka. ja, denna tanke går under samma kategori som mitt behov av att säga "there shall be victory!" lite hela tiden. så kan det va.
 
-jag kollar min mail. konstant. *gör det* nej, jag hade inte fått något mail den senaste minuten. shocker. xD
 
-jag kan inte lyssna på en låt mer än en gång per dag, och om en låt finns på min "mest spelade"-lista måste jag sluta lyssna på den ett tag. hur bra jag än tycker att den är.
 
-slutligen, en ni kan räkna ut själva. vad är min tvångstanke när det gäller rubrikerna på den här bloggen? om ni listar ut detta, får ni ett fabulous pris! ...faktiskt! inte bara som jag säger.

Kommentarer
Postat av: Sandy

Varannan svenska, varannan engelska. Var är mitt pris?

2012-07-27 @ 23:21:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0