it´s all grand, and it´s all green!

longest. day. ever...
 
men ja vi tar det från början, och från början åkte jag och syster till vår musikalkurs som startade idag! vi ska där göra wicked, som vi alltså ska sätta upp på lördag; ni får gärna komma om ni känner för det, bara säg till. :) jag blev iallafall tilldelad det första solot (för att slippa dansa, but I don´t care, I´m the chosen one bitches!) och sjöng en duett med en trevlig människa vid namn molly. så vi stod typ och ropade och var glada (på order från vår sångpedagog som pratade engelska, victory!) och hade det bra. jag sjöng stämma och allting. whaat.;)
 
men ja, efter denna strapats träffade vi brotherinlaw (långt ord much?) och vi åkte till kävlinge där hans kompis hämtade oss. varför det, undrar kanske någon? Vi skulle till hans kvarn (obs sant) och spela rollspel om möss (obs också sant). vi hämtade även upp en annan av deras buddies. de var faktiskt mycket trevliga och allt gick ganska bra för utom när oscar (som han som bor i kvarnsaken heter) söp sig full och blev nasist. in game, alltså. out of game var det bara hans bror som var full.;)
 
sen åkte vi hem, och jag upptäckte att den här dagen verkligen varit för lång. vet någon hur jag är när jag är trött? well...ni kanske vet att jag brukar koppla saker till det jag inte ska koppla saker till, typ ganska mycket alltid. tänk det *10. typ. så benjamin fick stå ut med några förvirrade monologer, tills jag bestämde mig för att vara tyst. först hade jag en regel om att sång inte räknades, men sen bytte jag den till att det bara var okay om jag inte kunde koppla låten (efter left outside alone...too damn easy). så...in this state borde jag sova, men tänkte ringa vera istället för jag har saknat henne goddammit! så, godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0