she looked innocent like a stillborn

oh hello!
first aid kit är fantastiskt när man är riktigt trött. speciellt den här. winter is all over you heter den tror jag, och är en av de få låtar på den första skivan som jag fastnat för. men ja, trött är jag. blir väl så när man lägger sig vid 00.00, sen smsar och pratar till över ett och sen inte kan sova på ett tag efter det...och sen är tvungen att gå upp åtta. yaaaaay.
 
ja, jag skulle nämligen till ögonläkaren igen. Eller till en "översköterska" (hur ofta hör man någon säga så? undersköterksa, visst, men...the hell?) som tog blodprov och bilder på min näthinna. Det gick dock inte så överdrivet bra, för mina ögon var inte alls på humör för att stå stilla för kameran utan åkte omkring. mamma sa åt mig att blängblicka kameran, men det hjälpte inte. funderade faktiskt på att sätta mig snett, så jag kunde blängblicka åt sidan vilket är mer naturligt, men sen insåg jag att det var väl ändå lite för konstigt. Men på grund av denna bild fick jag ögondroppar, vilket resulterade i att jag såg ljus! jag brukar ju se solljus, men detta var något annat I tell you. jag såg ljus överallt, till och med genom fönstret i bilen! ni kanske itne förstår hur stort det är för mig, but I don´t much care. det var fantastiskt, och jävligt iriterande förstås. ;)
 
sen åkte vi direkt till ikea, där syster och johanna skulle ha nya sängar så jag och amanda hakade på (och mamma och cia). det visade sig vara det perfekta stället för en trött flicka; chokladboll first thing (nu blev jag sugen på sådana! ska leta upp dem i köket, shall indeed. så!) och sen gick vi till sängarna och jag och amanda la oss och halvsov direkt. eller jag halvsov, manda låg mest och sjöng somebody that I used to know ("det är den enda låten jag kan!") och spelade spel. men det var fabulous ändå, och efter lite tittande på skit gick vi och åt köttbullar som man ska. sen lastade vi skiten på och tog oss hem. bra outing, no?
 
men direkt efter detta gick jag på en ovanligt epic agneswalk. vi hade djupa samtal på en bänk och det kan ibland urarta i bråk med henne, men blev bara fint idag. det är konstigt hur mycket man kan prata utan att prata, om ni förstår? men jag älskar henne, hon är wowawy awesome.<33 och vi ska börja våra sånglektioner på fredag! pepp!:D
 
så sen jag kom hem har jag halvsovit, ätit mat, avslutat något som redan var så jävla avslutat (hm varför är det alltid så?) och ska nu, om det går, läsa lite av den oerhörda mängd pottermore-information som underbara iheart har skickat mig. för hon är bäst.:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0