no partying anytime!

nejmen hejsan!
Det var minsann ett tag sen man skrev här. Sen sist har jag varit i paradiset och vänt. dock har jag inte dött, för det är allmänt tråkigt, utan jag har varit i kernville. Detta är en liten by uppe i några random berg, vid sequoia national park ifall det sa någon något. där fanns det jättestora träd men det är monstruöst ointressant tycker jag personligen. men vi bodde en fin stuga, floden var fin och precis bredvid och jag och mamma hade ingenting att göra igår när sara och pappa paddlade runt på floden så vi bara satt i solen eller skuggan när vi ville, drack läsk och läste och pratade med de trevliga grannarna. har aldrig varit på en plats som gjort mig så lycklig helt utan anledning, tror jag.
 
Nu är vi dock inte där, utan i los angeles av alla ställen. så vi bor i hollywood(tror jag, jag har ingen koll på den här resan alltså) och har det bra och firar mamma som fyller år och allt vad det heter. jag har här införskaffat band-tshirts (omöjligt ord att skriva rätt) med paramore och florence & the machine. happy daaayy! nej, ska ge er några citat och sådär. rubriken är saras version av "no parking any time".
 
Pappa: Beställde du en diet pepsi? Nu blommar tulpanerna...i afrika!
vi: ...jaså?
(nej, jag beställde ingen diet pepsi, det är ju oförlåtligt!)
 
några meningar tagna ur allt vad sammanhang är:
"vi ska bara titta på vulkanutbråttet här."
"du skulle ha gått innan vi gick!"
"det är inte för att jag inte vill ha dig nära mig, det är för att ajg vill sätta min burk i burkhållaren!"
"mamma, nu ser du ut som en ledsen kossa."
"jag tycker inte om mintglass längre!" (resans nyhet! vem det gäller får ni aldrig veta, men det är en del  i punkten "dagens facebook-uppdateringar!" som Sara håller i vid middagen.)

Kommentarer
Postat av: vera

åh du verkar ha det härligt.hälsa usa från mig!!

pratade precis med lukas i över 4 timmar i telefon,


är fan lycklig typ. galet emma.

kram

2012-06-25 @ 04:31:28
URL: http://versi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0