understandably confuzzling

vad pratar jag om i rubriken? jag undrar också. men jag hade ingen rubrik på u sen jag ominstalerade datorn, såg jag, så det fick bli det. konstigt? naaaaeeee.

igår morse vid 6 (inte så jobbigt, klockan var ju 15.00 i sverige) åkte vi och åkte (konstigt formulerat) helikopter till grand canion! we´re cool like that. så nu har man åkt helikopter också. inte en speciellt speciell upplevelse, om jag ska vara ärlig. man bara...åkte omkring, typ. men vi hade en jättetrevlig pilot som inte behandlade mig som en handikappad! weee!

sen blev det lite pooling och slappning innan vi gick till "the strip" som tydligen är en väldigt känd gata full med kasinon. det är också en av de värsta ställen jag någonsin varit på. fullt med folk, musik och dåliga energier. men jag höll modet uppe, mestadels pågrundav en drickapaus med gissa fråga tänka, världens roliga lek. speciellt när man är väldigt trött. och när sara är hög på godknowswhat. då blir det extra roligt. Hon kunde liksom, gravallvarligt, gissa "är det en amöba?". jaså? det brukar man ju gissa. ;) nej alltså, det är väligt kallt så jag vet inte vad jag orkar skriva mer. vi såg johan glanns igår som pappa hade med sig, för att hålla oss glada, och idag har vi poolat. nu är det kallt. så hejdå. ni missade ett deppinlägg nyss som jag inte hann skriva, lucky you!:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0