welcome to fabulous las vegaaas!

oh hi!
här är en väldigt trött emma från u to the s to the a. sagan om resan kommer här! som ni har längtat! ;)

vi åkte hemifrån och satte oss på ett plan mot new york. varning, förresten, jag glömmer vilka bokstäver jag ska skriva hela tiden så jag kan inte garantera att jag gör mig förstådd. hur som helst...vi kom än en gång fram till att jag helt enkelt inte är nåt vidare bra på att resa. vi skämtade lite på vägen om att jag skulle svimma i passkontrollen. ...nej, jag höll ut genom den. men två gånger på väg genom den andra säkerhetskontrollen fick jag yrselatack. nasty shit också, i alla fall andra gången. alla ljud försvann typ och jag höll på att spy, men sånt håller vi oss inte med tänkte kroppen, så den lät bli. det var det dock bara jag som förstod, så där stod de med en spann och vittade tidningar i huvudet på mig. slutsats: förvänta er inte hyvs eller använde av svenska språket när jag mår dåligt. en läxa min familj ännu inte lärt, tror jag...;)

sen sov vi igenom fem timmars flyg till las vegas där vi blev uppgraderade över natten till världens coolaste rum. dubbeldörrar, bubbelpool, what else can I say. också samma hotell som i martin stenmark-låten! obs sant!:D men jaja, vi gick upp idag (tro det eller ej) och åt en massa frukost/brunch. mycket nice tyckte vi. :)

sen testade vi bubbelpoolen och åkte till ett köpcenter. där köpte vi en massa saker och jag investerade i tre (!) klänningar och en ny, mycket välbehövlig handväska. inte för att de andra sakerna var gamla, men ja jag är inte så bra på att formulera mig. det är kallt här, för övrigt. det är det överallt inomhus. ute är det varmt, men det märker man inte för man går aldrig ut. Ja, nu sitter vi här i vårt nya rum alltså det vi skulle ha från början. det ligger på...the hotel. det hter så. där finns bland annat the store, the caffé och the restaurant. helt seriöst...

så, här kommer lite citat.
sara: vad är klockan i Sverige nu?
jag: jag vet inte. vad är klockan här?
s: jag vet inte.
j: nä då är det lite svårt...

mamma(långa pauser mellan orden) här finns...världens...konstiga...ställen.
vi: ...kay then...

(utspelas på stockholmska. blir roligare om ni vet detta tror jag.)
s: en gul klänning kanske man skulle prova.
j: men saraaa...du gillar ju inte ens gult?
s(förvånad): nej, det gör jag ju inte. då är det ju ingen idé.

Kommentarer
Postat av: vispen

Åh vilket härligt inlägg, ni verkar ju ha det underbart! Underbart med bubbelpool på rummet, det skulle jag också vilja ha.

2012-06-18 @ 21:58:44
URL: http://vispen91.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0