cause I belong to the huricane

den här låten (svalorna) är så jävla konstig! det är typ...en komunikation med det undermedvetna, tror jag? laleh genomgår någon slags terapi...tror jag alltså. men jag har blivit alldeles kär i den de senaste dagarna helt plötsligt. fin flöjt har den i slutet också ja. Kan också notera att när jag sjunger huricane drunk (som jag nu valde att ha rubrik från, då jag kom på att den måste vara på engelska för jag har tvångstankar) låter det jättekonstigt eftersom jag är förkyld. det blir en helt annan känsla när man sjunger "but I´d like to think at least things can´t get any worce" med lite halvtaskig förkylningsstämma. det är fina grejer! efter ytterligande sjungande, nu på am I supposed to apologize, kan jag avslöja att det låter lite som om jag är klämd...men annars helt okay. detta blev ju spännande!

Detta var tänkt att vara et av mina sånna där småmeningsinlägg (ni vet vilka jag menar...eller?), men det blev det inte. Därför blir det lite konstigt när jag byter ämne helt dramatiskt. I och för sig var väl inte min förkylningssång ett så jävla spännande ämne, men ändå liksom. Jag tänkte prata om pang prego, och det gör jag ju ganska ofta så det är ju inte headline news precis. Men jag insåg någonting tragiskt idag. Jag lyssnar ju igenom från slutet till början och nu är 2009 i princip klart (ett program kvar som jag inte orkar med idag). Då börjar ju snart 2008 där Jesper och Liv äntligen är med! wiiiho tyckte jag. ...tills jag insåg att jag aldrig mer får höra inslaget "något från nordegren"! Det är alltså en gubbe i p1 som heter nordegren, som de driver med. men jag har råkat ut för samma sak som allas vår simon svensson och börjat tycka om nordegren helt oironiskt! kanske inte så mycket att jag vill lyssna på programmet som det är, då jag anar att det egentligen är förjävla tråkigt (bara baserat på att det går på p1, för jag är i sanning fördomsfull), men ändå liksooom! Det är liksom inte det man ska älska med pang prego. fast det verkar lite som om redaktionen råkat ut för detsamma, som jag nämnde. jag insåg just att jag tror laleh använde hammer on-teknik i den här låten (en annan låt, för er som inte fattade det)! det kan jag göra, nästan! I has gitarrskills! inte. alls. men ändå!

nu skola vi hava ett nytt stycke. intressant fakta: jag byter alltid stycke när jag inte kommer på vad jag ska skriva, istället för att typ sluta som normala skulle. intressant fakta 2: jag skrev "stycka" först innan jag rättade till stycke. vi ska inte stycka folk. även om vi försökte hitta ett bra ord för styckmörda hela engelsklektionen i fredags. då bevisade jag även mitt nya måtto: jag är jättebra på att hjälpa folk...när andra gör det åt mig! jag hjälper orup med engelskan när linus gör det åt mig, och linus med gemun när aron gör det åt mig. jag tar alltså bara åt mig äran när någon frågar mig och jag bara flummar tills någon gör något vettigt typ förklarar notlinjer eller kommer på något hardcore ord (skulle gärna bidragit med exempel men jag var för trött och uppjagat för att bry mig om vad det faktiskt var som sades då om jag inte minns fel). alltså, jag är jättetrött! jag vill sovaaa. jag vill...läsa poesi! varifrån kom den önskan? jag läser aldrig poesi. jag bara fick en sån lust att göra det! jag är konstig...men jag vill ju egentligen skriva poesi, men vet itne om vad, så då vill jag läsa poesi i väntan på rätt ord som bara ska dyka upp. när jag läste slutet av den förra meningen ("ord som bara ska dyka upp") fattade jag itne vad jag hade bloggat om. jag började tänka på annat, alltså det jag alltid tänker på, alltså ingenting intressant whatsoever för någon annan och inte ens för mig. jag är jättetrött! har jag redan skrivit det? *kollar* ja, det hade jag allt gjort, fast med ett "alltså" före. spännande. nej mu måste jag springa ut och kolla hur awesome min mamma var på sin band practise!! för så cool är min mamma! så cool är inte jag...men det är hon, så what the hell!:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0