en gång för alla, för en gångs skull!

marie: du har, såklart, rätt. Både i ditt antagande och i att jag borde säga åt henne som folk. jag är väl för trevlig, antar jag...:/
 
så, jag bloggar ovanligt bristfelligt just nu (tycker jag iallafall) så jag ska försöka göra en catch-up och sedan (förhoppningsvis!) skärpa mig. i torsdags var jag i skolan och gjorde en massa tråkiga saker. jag lärde mig islams trosbekännelse ("det finns ingen gud förutom Gud) och skrattade åt den en del. jag har inte något mot muslimer, ifall någon trodde detta, men det är ju comedy förihelvete! vad gjorde jag mer i skolan? bevittnade hur random folk repade björk, valde ny låt till ensembeln (jag ska spela synt...jag kan inte spela synt...såatte...) och hade lektioner I guess. firade sen mormors födelsedag och det innebar regelrätt umgåsande med kusiner och allt möjligt.
 
igår var jag också i skolan (omg really?) och där sades rubriken av Aron. det var en del i någon monolog som jag inte lyssnade på eftersom jag faktiskt jobbade. jag hade glömt hur bra I blame coco är. det ville kanske ingen veta. hursomhelst hade jag sen sång, eller nej först hade jag lunch där klassens allra mest grabbiga grabbar satt och pratade om kattungar. jag dog en aning. sen hade jag faktiskt sång, där vi sjöng marina and the diamonds och taylor swift.I am not a robot och 22, närmare bestämt. båda är förjävligt svåra att sjunga, med fuckloads of skarvbyten och grejer. Så det lät mindre fint, speciellt som jag tydligen har en spänning i tungroten...whatever that is. så jag ska ha mitt klassiska "guiltysmile" och då ska det bli bra tydligen. men hursomhelst var jag sen och såg breaking dawn med syster och hennes buddies. det var väl trevligt antar jag. jag är så bra på att berätta om saker! indeed.
 
så! nu är ni up to date. hoppas det känns bra.;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0