trippelförälskelsen

det är en liten sak jag har tänkt på. den handlar, som rubriken skvallrar om, om förälskelser och bihang till dessa. vad menar jag då med bihang? de där sakerna som den man är förälskad i gillar, som man liksom...utvidgar sina känslor till. har detta hänt er? jag ska ta mig själv som exempel...mest eftersom det är det enda exemplet jag har.
 
Det roliga här är att min fina halv-anonymitet funkar ännu särme än vanligt just nu. men fuck that! mina bihangsförälskelser är, inte helt otippat, pang prego och metal/gitarrer i allmänhet. och då menar jag inte akustiska gitarrer 2008-style, utan jag menar elgitarrer och annat jag tidigare inte befattat mig med. men det jag vill komma fram till här är: hur stor del av detta har med personen att göra? jag gillade ju pang prego innan, bara inte lika mycket. och det jag gillar med metal, till exempel screaming, har ingenting med upphovet att göra. är det någon som över huvudtaget kan conecta med den här förvirrade och speedade harangen? jag kan ju inte vara heeelt ensam med det, väl? för det jobbiga blir ju att rättfärdiga dessa "nya" intressen och inte bli klassad som en "wannabe".
 
sen vill jag också klargöra att man inte är förälskad i alla grejer man gillar eller rent av älskar. jag älskar till exempel annika norlin, men är förälskad i florecne + the machine. förstår ni skillnaden? förmodligen inte. det var bara en liten tanke jag hade idag när jag lyssnade på ett specialavsnitt av pang prego som jag hittade. vad säger ni?

Kommentarer
Postat av: Marie

Ja, nu kan du få cola!

... och JA, jag förstår precis vad du menar! När jag var som mest kär i R så spelade hans ensemble en massa låtar som jag bara ÄÄÄÄÄÄÄLSKADE, för att det var han som hade bestämt att de skulle spela dem, och därför gillade dem! :)

2012-11-20 @ 15:25:56
URL: http://www.ismen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0