ännu en tisdag är i färd med att passera

blandade känslor delux. Började med engelska där jag fick psykbryt på vår lärarkandidat som, bara för att alla inte var klara, sjöt upp en deadline hon hade satt. jag kan verkligen inte respektera sånt. har man en deadline, ska man ha den. ingen skulle gillat mig om jag var lärare va?;)
 
sen klassmöte och lunch på subway med elin, så då blev jag glad igen (även om vi som vanligt gled in på lite jobbiga grejer, men så är det ju). men sen samhällskunskap där jag återigen blev frustrerad. läraren har gjort en stencil till oss, med exakt (typ) det som står i boken. varför? för att hon inte tror att folk kommer att ha med sig böckerna. men vad gör hon sen? jo, ber de hämta böckerna. fucking onödigt jobb!
 
och så avslutas allt med religion där fredrik från domkyrkan var och pratade. oh glory. rör upp så jävla mycket känslor. för att jag tänker på dig så fort kristendom kommer upp? visst, men det är bara en del av sanningen. shit is confusing. nu: jackie och the casual vacansy en stund. fuck svenskläxor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0