läppstift equals sex

vispen: I wish. Nejdå, det är samma som vanligt. Därför skrev jag ju "jag älskar dig fortfarande" first thing. vad var det i inlägget som fick dig att tro det? Just curious.:)
 
så, det blev inget rollspel som planerat ikväll utan bara umgåsande med rollspelsfolk närmare bestämt syster, brotherinlaw, karl, dhaik, jack, Fredrik och Axel (som dock inte är en rollspelsunge alls utan bara en random grabb). vi var här, till och med. det blev impro-standup, tacos och sen såg vi både "crying freeman" och "blade runner". den första far sjukt random och Axel var boss över syntålkningen vilket bara blev flummigt då han först obsessade över sex och sen började gasta om nanne grönvall. det sistnämnda var dock lagom epic. men blade runner var bra, och jack tog över tålkandet med liv och lust medans fredrik "syntålkade ljudet" och skapade mottot i rubriken. vill också nämna att samtalet skiftade från majas alfabet till nynasism väldigt fort. I is liking kontraster. allright, lite citat!
 
"Hans mamma rökte på när han var gravid!"
 
"Kan vi inte se "how I met your dragon?""
 
"jag gillar progresiva män. speciellt eftersom jag inte vet vad progresiv betyder..."
 
"vad jag gör på fritiden? jag gillar att sitta vid bord."
 
och så några från min och hannahs historik våren 2009, som jag läste idag. sjukt spännande med tanke på allt som hände. ni kommer inte förstå det roliga i hälften, but I do not care!
 
-fan jävla helvetes attanar!
-vad är det?
-svordomar.
 
-det där kanske hade makat sense to me om jag förstått det.
 
-satan, jag som ville vara förstående stöd!
 
-klubben för psykiskt sjuka som inte bry.
 
det var nog det, ja. godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0