räddningen

"vill du titta på film med mig? Jag tänkte harry potter, den sista, om du inte har sett den nyligen. Vill du ha popcorn?"
 
detta sa min mamma igår och räddade mig från min egen lilla minidepression här inne. så film it blev. sara joinade mot slutet och var överdrivet speedad. hon fick mig att inte gråta under minnena ("she´s eally petty. eally eally petty. but he´s cazy!") och under kings cross-scenen yrade båda om att harry faktiskt behöver sina glasögon och sin jacka. jag älskar dem. mamma och syster alltså, inte glasögonen och jackan.:D
 
nu: måndagsmorgon. lyssnar på spectrum, fina minnen av att stå i regnet och skrika med främmande människor i reading. så sjukt att jag var där. och fantastiskt. men för att säga något negativt också kan jag säga att alla inspelningar jag gjorde häromveckan inte finns. min inspelare är ett fucktard. eller nä det är väl jag, egentligen. som fortfarande inte bemestrar den såhär efter fyra år eller så. kul liksom. men ja, det var väl det för idag. godmorgon allesammans och välkomna till oktober!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0