don´t fucking poke me on facebook! Just don´t do it!

en helt sjukt lång kväll. jag är helt tömd på energi och det är inte så konstigt för jag har uppfört mig som en crazyperson på crack nästan hela den. det är itne lätt alla gånger.;)
 
vi började kvällen med fredrik lindström, som var väldigt duktig! han gjorde det jag gillar mest hos komiker; kom på vettiga saker i samhället man inte tänkt på. som: varför använder vi så mycket överflödiga ord? "100 filmer du måste se innan du dör". ja när ska du annars se dem? efter att du har dött...?
 
sen såg vi en fin liten intervju med eva rydberg (<33) och sen åt vi snabbkebab (obs rimmar wee) som jag åt lite lagom charmigt på vägen. det syns på tröjan nu ja.;) sen såg vi alan davys, haha jag kan itne stava vem bryr sig, som sa rubriken och också gjorde sig rolig över cycklarna i lund. sjukt underhållande, och så även hon bakom mig som jag kom fram till hade väldiga mängder sexuell frustration. hur jag kom på det...är en annan saga.;) sen såg vi då impro-standup med kringlan, josefin och några andra töntar! jag deltog med frågan "kan ni några blindskämt?" vilket mest förvirrade dem, speciellt då josefin. vet inte om det var kul eller bara pinsamt.;) men ja just nu är jag trött, all jävla standup comedy gör mig pladdrig och får mig att tro att jag är jätterolig och får mig också att sakna dig! var var du idag tro...?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0