fel låt till fel inlägg vid alldeles fel tid

hej folk!
vi började denna dag med engelska, tyvärr. det var monstruöst tråkigt så som alltid. men sen klassmöte och jag har nu bokat ett möte inför projektarbetet! jag fuckade i och för sig up lite när jag bokade det, så jag känner mig sjukt skyldig för det, men ja så kan det va. sen åt jag fabulous lunch på en random snabbmatsrestaurang med Elin och pratade om någorlunda deep shit. hon är allmänt bra, den där.;)
 
sen samhällskunskap och religion, och sen spela med kr i aulan av alla ställen. vi testade nightmare in calgary och jag fick höra kompet som jag har tänkt mig det. har dock inte provat att sjunga till det än, misstänker att det måste ligga något ganska taktfast för att jag ska kunna hitta takt eftersom jag drar lite på tonerna som det passar mig. men jag får prata med de andra som var intresserade och så får vi se hur vi löser det :)just det, ett citat också innan jag ska wina lite som jag gör.
kr: jag har förätit mig på potatis och tomater. nej förresten, det var inte tomater. det var vaniljglass!
cause they´re so conected...yup...
 
men jag känner mig sjukt konstig. i termer ingen förstår, för jag skapade dem idag med Elin, så är det så här: jag måste ta mig över spärren, rent rutinmessigt, och det är jag bra på. men för första gången känns det som att jag inte får tid att jobba mig över spärren i min egen jävla takt och jag tycker verkligen inte om det för jag vill verkligen inte fastna på fel sida. det är verkligen inte kul på något sätt alls och jag vill gömma mig under en sten! och jag vet att jag, när jag läser detta, kommer veta precis vad som faktiskt är sant och inte och undrar hur jag inte kunde fatta det. r to the age. men okay...nu ska jag inte prata mer om konstiga saker. hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0