i drömmen gick jag med ryggen rak, hade en anledning, en riktining

jag ska åka om 28 minuter, så jag väntar mest på det och då tänkte jag att jag lika gärna kan yra lite här när jag ändå har så tråkigt. har packat klart inför resan nu, typ. så jag ska till skolan med väskan full av kläder och annat viktigt. för det tycker jag är vettigt. vart jag ska åka? till linnsiemänniskan! vet inte om jag har nämnt det, jo i listan nämnde jag det förresten. så var det ja. men det ska jag hursomhelst, so that´s freakishly awesome and stuff. vad kan jag berätta om? eh, ja...jag kan ge er ett citat. men det gör jag ju alltid i slutet av inläggen! damn, jag vill inte att detta inlägg ska sluta för då har jag 23 minuter att göra ingenting på! eller 18, för taxin kommer att vara fem minuter tidig så som den nästan alltid är. det är en jättekonstig vana den har lagt sig till med, den tönten. taxin är väl inte en på det sättet, men >I do not care. jag orkar inte blogga meeer! so here goes the citat and stuff.
 
maria: jag undrar om du vill ha kids. vill du ha kids?
oookaaay. jag kom jsut på en sak; jag saknar att skriva deppinlägg. då hade man iallafall något att skriva! men deppig, det är jag i sanning inte. och det är väl bra.;)

Kommentarer
Postat av: vispen

Alla är väl deppiga ibland, jag brukar tänka att det är bättre att jag skriver ner en del deppiga tankar i bloggen än pratar om dem med folk. Ingen behöver läsa om de tycker att jag är depp eller negativ och för mig funakr det rätt okej att skriva av mig lite då och då. Ha så roligt i helgen kära du! Kram

2012-09-21 @ 16:10:50
URL: http://vispen91.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0