she does nothing, the girl does nothing!

samhällskunskap, och vi ska göra något. men jag har inte gjort något idag. förutom att snacka med aron, påpekade han när jag sa detta. det har jag gjort, förstås. vi har pratat om hur lätt allt är i lettland. denna punchline har mjölkats satan, I tell you!
 
men annars har jag väl haft...religion först, och sen kör och ensemble. vi valde ensemblelåtar! newborn med muse (på vilken jag ska spela gitarr! "det är inte ofta man skriver "emma: gitarr." sa linnea om detta. citatseption! i en parantes! fuck yes! jag ska göra roliga ljud med gitarren hur som helst, pepp!) och misery business med paramore (yaaaay!). johan (lärare) och petter hade också en diskution om ytterligheter som omalla våra datorer skulle gå sönder och sånt. det slutade såhär:
johan: jaha, men tänk om alla människor på jorden dör?
petter: ja då skulle ja gå och äta lunch!
 
lunch har jag ätit, ja. det var väl trevligt. engelska efter detta. fml. men jag tror jag har kommit på vad miss bennet har för lektion på den tiden! jag stalkar ju alla, som ni kanske vet, men han vägrar berätta vad han har då! han borde vara mer som aron, som berättar vad han har istället. eller inte har, i det här fallet, för han hade inget i det blocket. eh ja detta var ju jätteintressant. liksom oj, ni får veta vilka lektioner mina klasskompisar har /inte har. inte ens det, utan ni får veta om jag vet det. liksom...emma vet vad aron ska ha, och kanske vad viktor/miss bennet ska ha. vad fan ska ni göra med den informationen i era liv? när ska ni någonsin använda den? eh...ja, vi slutar om sju minuter. aron visslar. någon skrattar, jag tror bestämt att det är ana. vera och tea komunicerar om något jag inte vet. det gör även andra. vi slutar nu om fem minuter. nä faktiskt fyra för jag skrev inget på en minut. hannah visar musik för patrik och aron gäspar. han drabbades av en djup depresioon när jag sa att vi slutade om fem minuter. spännande va? Nu ska aron säga nåt jag kan skriva. men det ville han inte! han är dålig. och nu slutar vi woooooo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0