snow white and the house band

vispen: Ja, det är lite så jag resonerar om deppighet också. Folk vet ju lite vad de får när de går in på min blogg numera. ;) och synd att vi inte kunde träffas i helgen. hade ingen aning om att niklas också var i göteborg, blev helt ledsen nu ju :(
 
men ledsná ska vi inte vara, utan vi ska såklart vara glada och prata om min göteborgshelg hos linnsie och bea. jag har blivit så bortskämd att det är helt löjligt och bara så ni vet kommer jag antagligen orda en del om mat i det här inlägget. ganska mycket faktiskt.;)
 
men jag kom då dit i fredags och vi gick och handlade och sånt innan jag fick stifta bekantskap med deras lägenhet. den var...liten. ändå lärde jag mig inte hitta i den. jag är nog lite sämst på det sättet.;) där satt vi och njöt av första klassens underhållning (idioter) och Bea gjorde hemgjord pizza. jag fick ett hörn med tråkig pizza, men det gjorde ingenting för jag gillar tråkig mat goddammit. och så gott det var! det är helt patetiskt.;) sen underhöll vi oss lite till, mer om det får ni inte på grund av anonymitet och annat töntigt vi håller oss med, innan vi sov.
 
i lördags vaknade vi alla tre redan vid nio (:o) och åt frukost. sen lyssnade vi på musik ett bra tag och jag kom fram till att bea faktiskt har en bra musiksmak stundtals. jag trodde att hon, liksom linnsie, bara lyssnade på läskig musik. så var alltså inte fallet. så ja, det gjorde vi, innan linnsies mamma och styvpappa kom. sjukt trevligt folk måste jag säga. vi gick och fikade på ett fabulous kaffé (gratis fika är alltid fabulous, men detta hade varit det även om jag betalade) och pratade om allt möjligt random.
 
när vi hade lämnat dessa handlade vi (i två olika affärer) och sen började matlagningen igen. pannbiffar med rotfrukter (potatis, om man heter emma) i ugnen stog på dagens meny och det var så sinnessjukt gott så vi var helt förstummade. ;) kvällen bedrev vi sen med order of the phoenix som jag medtagit, harry potter-te (jag. drack. te! det smakade...te. men det glittrade och luktade kolakaramellthingy) och jättegod glass och kakor som vi fått gratis från ica. allmän fabulousness!
 
igår var det stora projektet att baka dammsugare. jag visste inte ens att man kunde det! men det kan man, och gott blev det (även om vi brände blockchokladen). till lunch fick jag också smaka fiskbullspudding, en mycket spännande maträtt indeed. men ja, förutom att äta och göra mat lyssnade vi på radio igår och förfasade oss över grekland som andra allmänbildade folk. det var väl det som hände? vi har bara pratat svenska (I know! I know!:(), men det har gått ändå och jag saknar dem redan. hur ska jag nu underhålla mig? snart ska jag ju i och för sig frukosttalka, men...ändå!;) slutligen: I love you linnsie, and shall never go fishing without you...I promise!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0