what I am to you, you do not need

ni kan nog inte förstå hur uttråkad jag har varit idag. vid ett tillfälle stod jag och öppnade och stängde ett skåp, sa emot allt mamma sa och skrattade ihjäl mig åt typ ingenting. men jag har också varit i stan, för att se sara dansa och sånt töntigt, och umgåtts med rolle och malin som var här idag. det är mammas och pappas buddies, som är ganska awesome. men nu ska jag prata om två andra saker.
 
sak 1: jag har börjat undra hur mycket jag egentligen lyssnar. Det började med att pappa frågade om jag ville ha cola. Sen öppnas min dörr och jag säger utan att tänka "hej mamma". hur fan visste jag att det var hon som kom in, när det var pappa som frågade? hur är detta möjligt? sen testade de mig, och jag klarade det. vi får göra det igen när sara är hemma.
 
sak 2: jag börjar känna igen missbrukaren i mig. det är pinsamt och patatiskt och jag är den första som säger det. mitt leende, pinsamt. sättet att koppla till dig, invant och piiinsamt. desperationen efter ord...patetiskt. men patetisk bör man vara. säger vi. ;) godnatt, hursomhelst. random inlägg yes.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0